ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Peloponnese Food Stories στο Κρανίδι Ερμιονίδας : Ένα γλυκό ‘’πάντρεμα’’ γεύσεων, ιστοριών και πολιτισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | | |
Peloponnese Food Stories στο Κρανίδι
Την Παρασκευή 7 Ιουλίου με φόντο το Κρανίδι σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, τους γραφικούς Μύλους, πραγματοποιήθηκε το Peloponnese Food Stories Festival, ένα γλυκό ‘’πάντρεμα’’ γεύσεων, ιστοριών και πολιτισμού που μετατράπηκε γρήγορα σε μια μεγάλη γιορτή της τοπικής μας γαστρονομίας.
Μπορώ να μιλάω μέρες ολόκληρες για την θεματολογία, την επιλογή του σημείου και τον βαθμό δυσκολίας του, τη ζόρικη προετοιμασία, τις απαιτήσεις του Φεστιβάλ, τα δεκάδες email, τις αμέτρητες κλήσεις, την κούραση του στησίματος, το άγχος της ροής και του αποτελέσματος. Θα σας πω μόνο πως ήταν η δυσκολότερη εκδήλωση από όσες έχω αναλάβει μέχρι σήμερα στα πλαίσια του Δήμου.
Παρολαυτά η κούραση φεύγει όταν συνειδητοποιώ τα σημαντικά οφέλη και την θετική απήχηση που είχε στον κόσμο η χθεσινή γιορτή στο αγαπημένο μας Κρανίδι.
Η συνεργασία μου με την Άννα Καλογεροπούλου, την Κατερίνα Γιατράκου και την Κανέλλα Καράμπελα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πλέον μια συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη.
Με κοινό παρανομαστή την συνέπεια γι’ αυτό που έχουμε αναλάβει, το μεράκι μας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την εργατικότητα, τον ρομαντισμό που λείπει γενικότερα από την αυτοδιοίκηση και το πείσμα μας καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το Φεστιβάλ στο Κρανίδι.
Τις αγαπώ πολύ, τις ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ να συνεργάζομαι με ανθρώπους πρακτικούς.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους παραγωγούς, τους τυποποιητές, τους γευσιγνώστες, την αγαπημένη Φένια και τα ΚΔΑΠ που το πίστεψαν και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της νοστιμιάς και της παράδοσης.
Ευχαριστώ πολύ τους Σεφ και νιώθω ευγνωμοσύνη που παρόλη την πίεση της σεζόν, αποδέχθηκαν την πρόταση, βρέθηκαν εκεί και μας μαγείρεψαν ονειρεμένες συνταγές.
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου, Γιώργο Κρικοριάν για την άψογη παρουσίαση και την αγάπη με την οποία αγκάλιασε τον κόσμο.
Ευχαριστώ πολύ τους επαγγελματίες την εστίασης και τους παραγωγούς που συμμετείχαν στο Workshop Φωτογραφίας και ελπίζω να πήραν σημαντικές πληροφορίες για την προώθηση της δουλειάς τους.

Ευχαριστώ την Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πορτοχελίου για την θετική ανταπόκριση των μελών στο αίτημα μας για την δωρεάν παροχή των δωματίων φιλοξενίας.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που μου ανέθεσε ένα δύσκολο Project μέσα από το οποίο έγινα καλύτερη και πήρα δύναμη και χαρά από τον ενθουσιασμό του κόσμου!
Ήταν μια δυνατή βραδιά αφιερωμένη στο Κρανίδι, την Ερμιονίδα, την Αργολίδα, την Πελοπόννησο!

Αγγελική Λούμη  - Γιαννικοπούλου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού 
Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ