ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Κινηματογραφική ένοπλη ληστεία 15 εκατ. ευρώ σε πολυτελές κοσμηματοπωλείο του Παρισιού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | | |
Μοιάζει με σενάριο ταινίας ή σειράς αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα: το πολυτελές κοσμηματοπωλείο Piaget στο Παρίσι έγινε στόχος τριών ενόπλων, οι οποίοι πήραν κοσμήματα αξίας πάνω από 15 εκατ. ευρώ και διέφυγαν. Μια καλοντυμένη γυναίκα και δυο άνδρες με κοστούμια οι δράστες της ληστείας!

Η ληστεία το Piaget, στο δεύτερο διαμέρισμα του Παρισιού, έγινε μέρα μεσημέρι της Τρίτης (01.08.2023) και ενώ το γνωστό κοσμηματοπωλείο ήταν γεμάτο κόσμο! Μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να απειλήσουν τους υπαλλήλους για να κλέψουν τα μεγάλης αξίας κοσμήματα!

«Δυο άνδρες με κοστούμια και μια γυναίκα που φορούσε φόρεμα είναι υπεύθυνοι για τη ληστεία» δήλωσε πηγή των ερευνών, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όλα δείχνουν ότι οι τρεις δράστες ήταν καλοντυμένοι γιατί μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο παριστάνοντας τους πελάτες!

«Μπήκαν ήρεμα στο Piaget και απείλησαν τους υπαλλήλους με όπλο το οποίο είχε σιγαστήρα.

Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, τους ανάγκασαν να πέσουν στο πάτωμα και μετά οι ληστές ανάγκασαν έναν από τους υπαλλήλους να ανοίξουν τις βιτρίνες και ένα χρηματοκιβώτιο όπου βρίσκονταν κάποια από τα πιο ακριβά κοσμήματα.

Μόλις είχαν αρκετά κοσμήματα, οι δράστες έφυγαν και πιθανότητα διέφυγαν με μηχανές», ανέφερε η ίδια πηγή.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν εκτιμάται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Η ληστεία στο Piaget είναι η τελευταία, χρονικά, που γίνεται στο Παρίσι!

Τον περασμένο Μάρτιο, ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων από κατάστημα της Bulgari, κοντά στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην θρυλική πλατεία Vendome, στην «καρδιά» της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι δράστες, κραδαίνοντας τα όπλα τους, μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο μέσα μεσημέρι και ενώ τουρίστες και πολίτες έβλεπαν τη ληστεία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους!

Το ίδιο κατάστημα της Bulgari είχε γίνει στόχος ληστείας και τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι ληστές είχαν φύγει με λεία 12 εκατομμυρίων!

Πέρυσι, εξάλλου, τέσσερις ένοπλοι είχαν ληστέψει κατάστημα της Chanel, πάλι στην Vendome!
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ