ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Για 6η χρονιά το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus+

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | |
Επαγγελματίες Υγείας
O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ για το σχολικό έτος 2023-2024.

Συγκεκριμένα, μετά από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της αίτησής μας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), εγκρίθηκε η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας με τίτλο "Επαγγελματίες Υγείας: Προκλήσεις και Προοπτικές Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια" και κωδικό υλοποίησης 2023 - 1 -EL01 - KA122 -VET – 000134587.

Το πρόγραμμα θα δώσει την ευκαιρία σε δεκαπέντε (15) μαθητές και μαθήτριες του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας- Ευεξίας να μεταβούν στο Βουκουρέστι- Ρουμανία για να επισκεφτούν εκπαιδευτικές δομές και επαγγελματικούς χώρους σχετικούς με τον Τομέα τους. Η υλοποίηση της κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία-εταίρο (partner company) Athena Study srl.

Το σχολείο μας συνεχίζει δυναμικά για έκτη συνεχή χρονιά την υλοποίηση ροών κινητικότητας Erasmus + .

Η γνωριμία και η εξοικείωση με εκπαιδευτικά περιβάλλοντα δυικού συστήματος, η επιμόρφωση σε τομείς και τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη ενέργεια αλλά και η ενδυνάμωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας των μαθητών/τριών μας, αποτελούν στόχους της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ενισχύοντας τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων Π.ΕΠΑ.Λ. στην σημερινή Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ