ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Άργος: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
Γλέντι
Πολύ κόσμο συγκέντρωσε η λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δαλαμάναρας στις 27 Ιουλίου στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου. 
Η Κατερίνα Σκουλή, ο Δημήτρης Αναστόπουλος, η Μάντυ Κόσκου και η 5μελής ορχήστρα χάρισαν στον κόσμο όμορφες στιγμές με τραγούδι και χορό. 
Το συμβούλιο του συλλόγου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη για την υποστήριξη, και την παρουσία του στην εκδήλωση.
Τραγούδια Ελλήνων στιχουργών και συνθετών με θέμα την Σμύρνη άκουσαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Ν. Κίο το Σάββατο το βράδυ, από τον Γιάννη Νανόπουλο, την Μαρία Ζαβίτσα με τη συνοδεία 5μελ ορχήστρας. 
Συμμετείχε και η χορωδία Ν. Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών υπό τη δ/νση του Γιάννη Νικολόπουλου. Την βραδιά συνδιοργάνωσαν η ΚΕΔΑΜ και ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου.
Ο DJ Lakis έπαιξε στο πάρτυ που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ και η Τοπική Κοινότητα Κουρτακίου το βράδυ της 29ης Ιουλίου. 
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης ήταν στην εκδήλωση και - μαζί με τον κόσμο - ξεφάντωσε στους ρυθμούς της ντίσκο, της ποπ, του ροκ, κλπ. ενώ δεν έλειψαν και οι ελληνικοί μουσικοί ρυθμοί (συρτά, τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα) .
Οι Stringless μάγεψαν! Στην παραλία της Ν. Κίου ο Πολιτιστικός σύλλογος και η ΚΕΔΑΜ συνδιοργάνωσαν αυτή την υπέροχη μουσική βραδιά.
Υπέροχες ερμηνείες από το 6μελές γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα Stringless!
Στις 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Χαρούλης "ξεσήκωσε" το πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει το Αρχαίο Θέατρο με τις αισθαντικές μελωδίες και τα τραγούδια του. 
Ο κόσμος τραγουδούσε και χειροκροτούσε ακατάπαυστα σε ένα Αρχαίο Θέατρο που είχε "σηκωθεί όρθιο" . 
Ο Γιάννης Χαρούλης και το συγκρότημά του χάρισαν μια βραδιά ανεπανάληπτη και αξέχαστη. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ