ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Δημήτρης Ορφανός υποψ. Δήμαρχος Ναυπλιέων: Αξίζουμε περισσότερα! Και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για να τα πετύχουμε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Ορφανός υποψ. Δήμαρχος Ναυπλιέων
Συνδημότισσες, συνδημότες

Ζούμε σε έναν απίστευτα ευλογημένο τόπο, με αμέτρητες και αστείρευτες δυνατότητες και ευκαιρίες! Είναι βαθιά ριζωμένη η πεποίθησή μου ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, μαζί με το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε, μπορούν να αποτελέσουν τον καταλύτη που θα τον μεταμορφώσει και θα τον αναδείξει από ουραγό που είναι σήμερα, σε πρωταγωνιστή ευρωπαϊκού επιπέδου.

Επίσης, με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκές πόλεις, εστιάζουμε στις ευκαιρίες που προσφέρονται για συνέργειες με άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, καθώς και στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.

Γιατί στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου, με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στους συμπολίτες μας.

Για ένα Δήμο Ναυπλιέων που θα μας κάνει υπερήφανους και αντάξιους των ένδοξων προγόνων μας και της ιστορικής κληρονομιάς της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος. Για έναν Δήμο πρότυπο που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σε αυτόν τον υπέροχο Δήμο μεγάλωσα, επέλεξα να επιστρέψω μετά την αποφοίτησή μου από τη Νομική Αθηνών, να δραστηριοποιηθώ ως δικηγόρος και να δημιουργήσω την οικογένειά μου. Νιώθω ιερή υποχρέωση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου ο Δήμος Ναυπλιέων να επανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και δόξα. Δεσμεύομαι πως θα δώσω την ψυχή μου για τον τόπο μας.

Ήρθεη ώρα να βγούμε από την παρακμή και τη στασιμότητα που μας φθείρει και να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο που τους αξίζει. Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά και μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Διαθέτουμε Όραμα, Σχέδιο, Γνώση, Αγάπη, Πάθος, Μεράκι για Δημιουργία.

Με πίστη, αξίες, αποφασιστικότητα και Όραμα Δημιουργίας, είμαι υποψήφιος δήμαρχος για να φτιάξουμε το Ναύπλιο του 2030.

Οι προτάσεις του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας είναι συγκεκριμένες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές, με κανόνα το συμφέρον όλων των δημοτών μας και όχι μιας ευνοημένης ολιγαρχίας.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων το χαμηλού επιπέδου και ανεπαρκές κατεστημένο μιας νομενκλατούρας του απερχόμενου δημάρχου και να συστρατεύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας.


Στις εκλογές του Οκτωβρίου, βάζουμε σταυρό στο Όραμα Δημιουργίας και ξεκινάμε το ταξίδι σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης για τον Δήμο μας.

Θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου όχι για να γίνουμε απλοί διαχειριστές, αλλά για να αλλάξουμε τον Δήμο Ναυπλιέων και να τον καταστήσουμε ισχυρό και πρωταγωνιστή στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί έχουμε το όραμα, την αποφασιστικότητα και το μεράκι για Δημιουργία για το Ναύπλιο του 2030. Μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας να λάμψει!

Χαίρομαι που κάθε μέρα μας εμπιστεύονται και συστρατεύονται όλο και περισσότερες δυνάμεις στο Όραμα για Δημιουργία.

Αξίζουμε περισσότερα! Και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για να τα πετύχουμε!

Δημήτρης Ορφανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ