ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Δημήτρης Κωστούρος: Λανθασμένη πράξη να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα κατοικίας του κ. Ορφανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, όπως ο ίδιος παραδέχεται, τοποθέτησε σκουπίδια στην πόρτα του εξοχικού σπιτιού του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού.

Ο κ. Κωστούρος, μετά το γεγονός ανακοίνωσε και παραδέχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πράξη του χαρακτηρίζοντάς τη “λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης”. 

Στη δήλωση που έκανε στο facebook ο δήμαρχος Ναυπλιέων γράφει:

“Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον κ. Ορφανό, σύμφωνα όμως με πληροφορίες έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του κ. Κωστούρου όπου αναμένονται να εκδικαστούν την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ