ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Πυρκαγιές: Σε αυξημένη ετοιμότητα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | | |
ΕΟΔ
Ο νόμος Αργολίδας επιστρέφει σήμερα στη κατηγορία κινδύνου (5) (Κατάσταση συναγερμού). Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας μπαίνει σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω της επικινδυνότητας των καιρικών φαινομένων όπου ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Έτσι λοιπόν θα επανδρώσουμε τα πυροφυλάκια Κάστρο Λάρισας & Προφήτη Ηλία Τίρυνθας
με εθελοντές διασώστες πιστοποιημένους στη δασοπροστασία - δασοπυρόσβεση βοηθώντας με αυτό το τρόπο τις πυροσβεστικές υπηρεσίες Άργους & Ναυπλίου στην άμεση επέμβαση τους.

Επίσης σε πρώτη φάση 10 μέλη της ομάδας από το πρωί της Δευτέρας θα είναι έτοιμοι να συνδράμουν σε οτιδήποτε χρειαστεί και ζητηθεί από το πυροσβεστικό σώμα έχοντα πλέον ένα σεβαστό αριθμό σε εξοπλισμό τόσο για τη πυροφυλαξη όσο και για τη συνδρομή σε επιχειρήσεις καθώς και είδη ατομικής προστασίας.

• Τονίζουμε πως η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας διαθέτει πάνω από 40 εθελοντές πιστοποιημένους από την πυροσβεστική ακαδημία και οι νέοι εθελοντές εκπαιδεύονται ΠΑΝΤΑ κοντά σε παλαιότερους.

- Ευχαριστούμε τις πυροσβεστικές υπηρεσίες για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

-Συνεχίζουμε ακούραστα.

-Να είστε προσεκτικοί.

-Όταν βλέπουμε καπνό τηλεφωνούμε αμέσως στο 112 ή 199 και δεν το αφήνουμε για τον επόμενο. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ