ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ο πρώην Διοικητής Ασφαλείας Ναυπλίου Δημήτρης Σμυρλής υποψήφιος με το "Όραμα Δημιουργίας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Σμυρλή τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς όλο τον συνδυασμό!

Ο Δημήτρης Σμυρλής, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει την πατρίδα ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και αποστρατεύτηκε το 2017 με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

Εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα Δίωξης Ναρκωτικών, Οργανωμένου Εγκλήματος , Τρομοκρατίας, Εμπορίας Ανθρώπων (Human Trafficking), καθώς επίσης και στην καταπολέμηση απατών κατά των συμφερόντων της Ε.Ε (OLAF), εκπροσωπώντας τηχώρα μας ως επικεφαλής διεθνών ερευνών στα θέματα αυτά (JoinInvestigationTeam- JIT). 

Μεταξύ άλλων, υπηρέτησε με επιτυχία σε καίριες και σημαντικές θέσεις της ΕΛ. ΑΣ., όπως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ως Τμηματάρχης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος ως Διευθυντής.

Επίσης από το 2001 έως το 2012 υπηρέτησε με επιτυχία στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου ως Διοικητής.

Ως εκτούτου γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας και της τοπικής κοινωνίας . Αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά και να ενταχθεί στη νικητήρια ομάδα μας με κίνητρο την αγάπη και θέληση για προσφορά στο Δήμο μας.

Για ένα Όραμα Δημιουργίας  δίχως φόβο.
Ένα Όραμα Διαφάνειας!
Ένα Όραμα προσιτό προς όλους τους πολίτες.

Δημήτρη, καλώς όρισες στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος πως με τις δικές σου δυνάμεις, η αλλαγή σελίδας, ανάκαμψης και διαφάνειας του Δήμου μας, είναι πιο κοντά από ποτέ!

Καλή επιτυχία και καλό αγώνα Δημήτρη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ