ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Μνημόνιο Συνεργασίας της E.Α.Γ.Μ.Ε. και του «Μουσείου Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας" στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | | |
Κωτσιομύτης
Την Τετάρτη 02-08- 2023 στα γραφεία της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (E.Α.Γ.Μ.Ε.) που εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό Αχαρνών, στην οδό Σπύρου Λούη 1 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (E.Α.Γ.Μ.Ε.) και του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», που εδρεύει στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από τον κύριο Διονύσιο Γκούτη Γενικό Διευθυντή ΕΑΓΜΕ και τον κύριο Βασίλειο Κωτσιομύτη Πρόεδρο Δ.Σ. του Μουσείου, αναφορικά με την από κοινού συνεργασία μεταξύ των φορέων σε θέματα προώθησης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η συνεργασία των μερών δύναται να καταστεί από κοινού επωφελής, καθώς θα προωθήσει και υποστηρίξει κοινές δράσεις για την ανάδειξη και υποστήριξη του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», καθώς και την ανάδειξη και αξιοποίηση της γεωλογικής κληρονομιάς της περιοχής της Επιδαύρου Αργολίδος. 
Η ΑΡΧΗ θα προωθήσει το επιστημονικό και κοινωνικό της έργο και θα προβληθεί ως υποστηρικτής του ΦΟΡΕΑ επί των αντιστοίχων έργων και δράσεων σύμφωνα με το παρόν μνημόνιο. Επίσης, θα συνδράμει στη στενή συνεργασία μεταξύ του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ» της ΑΡΧΗΣ και του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του ΦΟΡΕΑ σε μουσειολογικά, μουσειογραφικά και εκπαιδευτικά θέματα ή/και προγράμματα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ