ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών

Υποψήφιος
Η "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου" είναι παρούσα στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών στη Πελοπόννησο. 

Νέος Επικεφαλής μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, αγωνιστής από τα "σπλάχνα" της παράταξης. 

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο. Είναι 38 ετών (γιατί εμείς την ανανέωση δεν την εξαγγέλλουμε απλά, την εννοούμε). 

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι αγωνιστής της Αριστεράς και των κινημάτων, μέλος της Γραμματείας της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου" στις Περιφερειακές εκλογές του 2019. 

Εμείς τα "ιστορικά" στελέχη της παράταξης και μέλη της Γραμματείας της, οι νυν και πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Πετράκος, Δημοσθένης Δρούγκας, Σαράντος Αλεξανδρής, Θοδωρής Βασιλακόπουλος και Σταύρος Χρυσαδάκος είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε και οι Θανάσης Πετράκος, Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος θα είμαστε και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ως επικεφαλής της παράταξης από το 2010 θεωρώ υποχρέωση μου να στηρίξω και με τη παρουσία μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας το νέο επικεφαλής της παράταξης μας στην πρώτη του αυτή εκλογική μάχη διότι όπως είχα πει στη προηγούμενη δήλωση μου “Αφού έχω τιμηθεί και με εμπιστεύονται οι συναγωνιστές μου ως ”καπετάνιο ” 30 χρόνια, έχω ιερή υποχρέωση να δουλέψω και να στηρίξω την παράταξη και τον νέο της “καπετάνιο” και ως μέλος του” πληρώματος” για να ανταποδώσω την τιμή που μου εχει γίνει 30 χρόνια.. 

 Είμαστε βέβαιοι και είμαι βέβαιος ότι ο νέος μας επικεφαλής, ο οποίος εξελέγη με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες από τα μέλη της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" θα συνεχίσει με μεγαλύτερο δυναμισμό το "πλούσιο" Αγωνιστικό παρόν και παρελθόν της παράταξης μας.

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγκας

Σαράντος Αλεξανδρής

Θοδωρής Βασιλακόπουλος

Σταύρος Χρυσαδάκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ