ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα στη Καλαμάτα από ξαφνικό μπουρίνι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. | | |
πτώση δέντρου
 Σημαντικές αλλά ευτυχώς όχι εκτεταμένες ήταν οι ζημιές που άφησε πίσω του, το ξαφνικό μπουρίνι διάρκειας 20 λεπτών το οποίο ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 26/8 στην Καλαμάτα.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Γαζούλης, από θαύμα γλίτωσε μια οικογένεια που βρισκόταν στην οδό Σαλαμίνος, στη Μαρίνα της Καλαμάτας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν εν κινήσει, καταπλακώθηκε από ένα δέντρο.

Χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, χωρίς ευτυχώς κανείς να τραυματιστεί. Σημαντικές επίσης υλικές ζημιες από πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πάρκο του λιμενικού, πλησίον της γεφυροπλάστιγγας.
Μάλιστα παρέες που κάθονταν στο σημείο γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στους δρόμους της πόλης βρίσκονται ήδη συνεργεία του δήμου και η δημοτική αστυνομία ερευνώντας και για αλλά σημεία που πιθανώς έχουν δημιουργηθεί ζητήματα ενώ και η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται από την πρωτη στιγμή στα σημεία που παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των ζημιών που προκάλεσε το μπουρίνι και στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας. Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν και σε κατάστημα στην «πίστα καρτ» της δυτικής παραλίας της Καλαμάτας.

Πηγή ΕΡΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ