ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Στην Αργολίδα ο Νίκος Παππάς - Συναντήσεις παρουσία Γαβρήλου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | |
Υποψήφιος
Ο Νίκος Παππάς είχε τις προηγούμενες ημέρες επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Ναύπλιο και στο Άργος, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας, Γιώργου Γαρβήλου και στελεχών, όπως ο Σπύρος Τσετσέκος (μέλος Ν.Ε. Αργολίδας), ο Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε. Αργολίδας) και πολλών ακόμη,  στο πλαίσιο της επικοινωνίας των θέσεών του για την επόμενη μέρα του κόμματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου.

Τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τον Νίκο Παππά να επαναλαμβάνει όσα λέει η διακήρυξη για συσπείρωση του κόσμου από την αριστερά ως το κέντρο, με την ανάγκη έντασης της διεύρυνσης και μετασχηματισμού του κόμματος, που «κόλλησαν» μετά το 2019, με το σχέδιο προσέγγισης της μεσαίας τάξης και τη δημιουργία δικτύων στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικάτα, στη νεολαία, στη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, κ.ά.
Πριν την Αργολίδα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε επισκεφτεί την Κορινθία, όπου συνάντησε στελέχη, μεταξύ των οποίων η υποψήφια –στις πρόσφατες εκλογές- βουλεύτρια Έλενα Κονομόδη, ο συντονιστής του τμήματος Υποδομών της Κ.Ε., Γιώργος Δέδες, ο συντονιστής της Ο.Μ. Λουτρακίου, Γιάννης Σκλίας, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από τα καμένα της Δυτικής Αττικής, συνομιλώντας με γυναίκες και άνδρες της Πυροσβεστικής, συνοδευόμενος από τις υποψήφιες βουλεύτριες στις πρόσφατες εκλογές, Διονυσία Στεφάτου και Παναγιώτα Παππά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ