ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας στην οικογένεια της 'Αννας Δέδε - Μπουλμέτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:58:00 μ.μ. | |
'Αννα Δέδε - Μπουλμέτη
Η μετουσίωση της λύπης σε ελπίδα για τον συνάνθρωπο που υποφέρει, αγωνίζεται και μάχεται, αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης. Είναι πραγματικά θαυμαστό το πως, η σιωπή μιας μεγάλης οδύνης, αναγεννά την φλόγα της ελπίδας και της αγάπης στον άνθρωπο.

Η πρόσφατη απώλεια από καρκίνο της αγαπητής 'Αννας Δέδε-Μπουλμέτη χάρισε στη ψυχή και στο σώμα της την ηρεμία και την αιώνια ανάπαυση και σε μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αμέριστη βοήθειά μας στον ασθενή που παλεύει, αφού ένα σημαντικό ποσό συγκεντρώθηκε αντί στεφάνου στη μνήμη της.
 
Για τον λόγο αυτό η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια την οικογένεια της 'Αννας Δέδε -Μπουλμέτη για την ιδιαίτερη ευαισθησία της, που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή απώλειας προέτρεψε όλους αυτούς που αγάπησαν και συνεργάστηκαν με την αείμνηστη Άννα Δέδε-Μπουλμέτη, να προσφέρουν οικονομικές δωρεές, προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις και οι σκοποί του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους όλους όσους στήριξαν με την δωρεά τους στη μνήμη της, τον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Τέτοιες πρωτοβουλίες και κινήσεις στήριξης αποτελούν μια σημαντική βοήθεια ώστε να επιτευχθούν οι σκοποί και οι στόχοι του συλλόγου που λειτουργεί ανθρωποκεντρικά και με γνώμονα πάντα τον σεβασμό προς τον ασθενή κι την αξιοπρεπή πορεία του στη νόσο.

Σημ: Οι αποδείξεις εισπράξεως των δωρητών είναι διαθέσιμες στο γραφείο του Συλλόγου. Τηλ: 2751068858.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ