ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Μαζιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
Μάζι Αργολίδας
Ενόψει της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ματζούνη για την χορηγία τους και για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας στο να καθαριστεί πολύ εύκολα και με τα κατάλληλα μηχανήματα της Περιφερείας ο δρόμος του χωριού για την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. 

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο τον Αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Πέτσελη, την ΚΕΔΑΜ και τον Πρόεδρο κ. Τάκη Σκούφη για την χορηγία τους και την αμέριστη βοήθεια τους σε ότι τους ζητήσαμε για την κάλυψη των αναγκών στο χώρο που πραγματοποιήσαμε το πανηγύρι του χωριόυ.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας τους δωροθέτες και όλους που συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την εκδήλωση αυτή και το πλήθος κόσμου που παρευρεθεί και μας στήριξε σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Επιπλέον με αφορμή την απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή μας η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή χάρη στην ψυχραιμία και την άμεση επέμβαση του κ. Πέτρου Κούρου κάτοικου Αγριλίτσας ο οποίος στην κυριολεξία πρόλαβε την καταστροφή τον ευχαριστούμε θερμά.Επίσης ευχαριστούμε την Πυροσβεστική υπηρεσία το Α.Τ. Άργους και την πολιτική προστασία για την άμεση κινητοποίηση και τον επι τριημέρου έλεγχο της περιοχής με όλα τα απαραίτητα μέσα.

Τέλος ευχαριστούμε την ΔΕΔΗΗΕ που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης που παρουσιάστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τις βράδυνες ώρες με αποτέλεσμα η γιορτή του χωριού να πραγματοποιηθεί με μέγιστη επιτυχία.

Ευχόμεθα από καρδιάς υγεία και ευτυχία σε όλους και του χρόνου να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ