ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Το στίγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας έδωσε ο Νίκος Παππάς από το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | | |
υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
Ξεκαθάρισε το όραμα αλλά και το σχέδιό του για το που τοποθετεί τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, ο Νίκος Παππάς σε συνάντηση με μέλη και φίλους της παράταξης στο Άργος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ :
“Δημιουργούμε την αριστερή προοδευτική παράταξη της επόμενης ημέρας, οικοδομούμε το σπίτι των προοδευτικών πολιτών, των αριστερών, των κεντροαριστερών, των κεντρώων, των μετριοπαθών, της μεσαίας τάξης, της νεολαίας. Όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν από το 2012 και αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας.
Και είναι ευτυχής η σύμπτωση που σήμερα συναντιόμαστε στο σπίτι της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, εδώ στο Επιμελητήριο Αργολίδας.
Στις πρόσφατες εκλογές πληρώσαμε αναδρομικά πολιτικές που εφαρμόσαμε. Πληρώσαμε και την υποψία μιας ιδεολογικής και πολιτικής υποχώρησης. Δώσαμε την αίσθηση ότι ενσωματώνουμε τη φιλοσοφία και τη λογική πολιτικών που έθιξαν σημαντικά κάποια κομμάτια του εκλογικού σώματος.
Ο κ. Μητσοτάκης φέρνει τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση. Δεν είναι πρόοδος και εκσυγχρονισμός να σου παίρνουν το σπίτι, το μαγαζί, την επιχείρηση, το χωράφι, να μην έχεις δημόσιο σύστημα υγείας, να μην έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση το 95% των επιχειρήσεων.
Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο, μία παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα και να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις.
Στην εκδήλωση (ομιλία – ανοιχτή συζήτηση) παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαβρήλος (βουλευτής Αργολίδας), Ρούλα Νικολοπούλου (υποψήφια βουλευτής), Αγγελίνα Χατζοπούλου (συντονίστρια Ν.Ε. Αργολίδας, μέλος Κ.Ε. του κόμματος), Σπύρος Τσετσέκος (αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε.), Χρυσή Νταή (μέλος Ν.Ε.), Κώστας Γρατσέας (μέλος Ν.Ε.), Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε.), Χρήστος Στάθης (μέλος Ν.Ε.), Μιχάλης Παναγιώτου (μέλος Ν.Ε.), Στέλιος Ντούτσος (μέλος Ν.Ε.), μέλη συντονιστικών Ο.Μ., υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τοποθέτηση έκανε και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς μου, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός.”

Φωτογραφίες: Νίκος Παππάς(facebook)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ