ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

μπάλα
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Αργολίδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Σύνδεσμος προπονητών "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" εκφράζει τις θερμές ευχές του προς όλες τις ομάδες, τις Διοικήσεις, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και φυσικά τους προπονητές για μια χρονιά γεμάτη Υγεία και ευγενή άμιλλα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς τραυματισμούς και επεισόδια.

Πειθαρχώντας σταθερά στον Κανονισμό Ποδοσφαίρου που έχει εκδώσει η ΕΠΟ και σε απόλυτη ταύτιση με τις οδηγίες της ΕΠΣ Αργολίδας σχετικά με την παρουσία προπονητή στον πάγκο των ομάδων της Α1, θα θέλαμε ως Σύνδεσμος Προπονητών να υπενθυμίσουμε και να κάνουμε γνωστό, σε όσους δεν γνωρίζουν, ότι και τη φετινή χρονιά ισχύουν αυστηρά τα κάτωθι:

1. Κάθε ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 είναι υποχρεωμένη να προσλάβει προπονητή διπλωματούχο (Σχολές ΕΠΟ - ΣΕΦΑΑ) επιπέδου τουλάχιστον UEFA B'.

2. Υπογράφεται μεταξύ ομάδας και προπονητή συμβόλαιο το οποίο κατατίθεται στη οικεία ΔΟΥ.

3. Ο προπονητής θα πρέπει να είναι μέλος επισήμως αναγνωρισμένου Συνδέσμου Προπονητών, ο οποίος ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου. Ο Σύνδεσμος αυτός εκδίδει και τη σχετική βεβαίωση για την έναρξη της συνεργασίας του προπονητή με το Σωματείο.

4. Ο διπλωματούχος προπονητής που προσλαμβάνεται από την κάθε ομάδα, παραλαμβάνει από την οικεία ΕΠΣ την Κάρτα Πάγκου, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να δίνει τεχνικές οδηγίες -και μόνον αυτός- κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κλείνοντας εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι το κάθε Σωματείο θα ακολουθήσει πιστά τους κανονισμούς που ισχύουν, χωρίς να παρατηρηθούν περιπτώσεις αποφυγής συμμόρφωσης, οι οποίες αφ' ενός φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και προσβάλλουν τους θεσμούς (ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) οι οποίοι προσπαθούν εδώ και καιρό να ανεβάσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, ώστε να καταστεί εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ