ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Μαρίνα Μπαβέλα: Μια επιστήμονας υγείας με τη "Ναυπλία Ενωμένη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Μαρίνα Μπαβέλα
Ονομάζομαι Μαρίνα Μπαβέλα και είμαι επιστήμονας υγείας, περήφανη μητέρα δύο υπέροχων παιδιών και αφοσιωμένη σύζυγος. 

Μετά τις σπουδές μου στη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφάσισα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου γενέτειρα, όπου έφτιαξα την οικογένειά μου και έχτισα την καριέρα μου ως φαρμακοποιός στην ιστορική μας πόλη, το Ναύπλιο. 

Οι ρίζες μου προέρχονται από το Αραχναίο, όπου οι γονείς μου και η οικογένειά μου, μου εμφύσησαν τις αξίες της κοινότητας και της συνεργασίας.

Ως μέλος της «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», υπό την οραματική ηγεσία του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, μπαίνω στη σφαίρα της τοπικής πολιτικής, ως μια φρέσκια και αποφασιστική φωνή, φιλοδοξώντας να γίνω μία πραγματική και άξια εκπρόσωπος του χωριού μου, της πόλης και του δήμου μας. Μαζί με την δημοκρατική και γεμάτη πάθος παράταξη, πιστεύω στην ενδυνάμωση των πολιτών να διαμορφώνουν ενεργά το μέλλον της πόλης μας. Πιστεύω ότι δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση και να δημιουργήσουμε διαρκή αλλαγή που ωφελεί κάθε μέλος του δήμου μας.

Καθώς αντιμετωπίζουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και προκλήσεις, ας θυμόμαστε ότι η ισχυρή ηγεσία μπορεί να μας καθοδηγήσει προς την επιτυχία. Για μια ενωμένη πόλη με κοινή πορεία για το μέλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ