ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Τρεις θάνατοι σε παραλίες στην Ανάβυσσο, στο Ξυλόκαστρο και στη Χαλκιδική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
πνιγμός
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ» Αναβύσσου Αττικής, 81χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» του Δήμου Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης του Ν. Κορινθίας, 75χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Ακόμη χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ν. Διάπορος Χαλκιδικής, 68χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ