ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Άστρος: H Obscure Band στο Καστράκι Μελιγούς στο πλαίσιο του Estella Festival

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | | |
Συναυλία
Στο πλαίσιο του Estella Festival, την Παρασκευή 04 Αυγούστου στις 21:30, στον ειδυλλιακό χώρο που βρίσκεται το Καστράκι στη Μελιγού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε jazz κομμάτια από την περίοδο 1920-1950 αλλά και πιο σύγχρονα εμπλουτισμένα με τζαζ ηχοχρώματα από την Obscure Band. 

H Obscure Band σχηματίστηκε το 2023 και απαρτίζεται από την Άλκηστη Λαμπροπούλου στη φωνή, τον Ιωάννη Καραγιαννάκη στο πιάνο, τον Σταμάτη Σταματάκη στο μπάσο και τον Νίκο Παπαβρανούση στα τύμπανα.
 Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

· Η Άλκηστις Λαμπροπούλου είναι τραγουδίστρια και εκπαιδευτικός της jazz&world μουσικής. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών καθώς και πτυχιούχος στο Jazz τραγούδι από το Royal Conservatoire της Χάγης της Ολλανδίας. Επιπλέον είναι κάτοχος Master στο jazz τραγούδι από το Codarts Conservatoire του Rotterdam της Ολλανδίας. Η Άλκηστις είναι μια πολύπλευρημουσικός που λατρεύει να εξερευνά διαφορετικά μουσικά είδη. Ο πειραματισμός και η εκμάθηση διαφορετικών μουσικών ειδών μαζί με την αγάπη της για την jazz και τον αυτοσχεδιασμό, την έκαναν ευρέως γνωστή. Χρησιμοποιώντας την φωνή της ως όργανο, με μία non-word προσέγγιση καθώς και αναμιγνύοντας στοιχεία της jazz και της world μουσικής κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του μουσικού κοινού.

· Ο Ιωάννης Καραγιαννάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ενορχήστρωση στο Berklee College. Από το 1985 συμμετέχει στα μουσικά δρώμενα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ. Διδάσκει στο Ωδείο Τέχνης Γ.Β. Φακανά ενώ έχει συγγράψει 4 βιβλία για το πιάνο και την ιστορία της μουσικής.

· Ο Σταματής Σταματάκης γεννήθηκε το '75. Το '96 ολοκλήρωσε τις σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και στη συνέχεια μελέτησε ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο δίπλα σε αξιόλογους μουσικούς, σπουδάζοντας παράλληλα σύγχρονα θεωρητικά στο Ωδείο Τέχνης Γ.Β. Φακανά. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

· Ο Νίκος Παπαβρανούσης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Dante Angostini School of Music στο Παρίσι. Αποφοίτησε λαμβάνοντας το 1ο βραβείο και σήμερα αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της σχολής στην Αθήνα. Στην μακρόχρονη πορεία του έχει συνεργαστεί με γνωστούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και μουσικά σύνολα τόσο σε συναυλίες όσο και ηχογραφήσεις.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ