ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή της εικαστικού Jocasta προς την Vasiliki Galerie d' Art στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | | |
Ιοκάστη
Με αυτή μου την επιστολή θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Βασιλική Ξυλινά για την άψογη φιλοξενία της έκθεσής μου στη Vasiliki Galerie d'Art στο Ναύπλιο από 22-30 Ιουλίου 2023 και να εκφράσω το πόσο χαρούμενη με έκανε όλη η αντιμετώπιση, η επιμέλεια και η εργασία που κατέβαλε προκειμένου να αναδειχθούν τα έργα μου προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν μια όμορφη εμπειρία στο πέρασμά τους από την γκαλερί.

Η γκαλερί της Βσαιλικής Ξυλινά βρίσκετα σε πολύ κεντρικό σημείο, στη διεύθυνση Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1, στο Ναύπλιο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και δεδομένης της προσοχής και άψογης επιμέλειας της κας Ξυλινά, πάρα πολύς κόσμος πέρασε από τη γκαλερί και είχε τη δυνατότητα να απολαύσει τα έργα που εξέθεσα εκεί. Η Βασιλική ήταν πολύ πρόσχαρη και με τις βαθιές γνώσεις και την εμπειρία της έστησε μια έκθεση με τρόπο που με εντυπωσίασε και εμένα την ίδια – είδα τα έργα μου σε άλλο φως και εκτεθειμένα σε έναν πολύ καλλιτεχνικό χώρο ο οποίος δεν έχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει από αντίστοιχες γκαλερί άλλων πόλεων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η φιλοξενία της Βασιλικής Ξυλινά έχει τη δυνατότητα να κάνει τον επισκέπτη να συνειδητοποιήσει και να αντιληφθεί την ποιότητα των έργων που εκτίθενται στη γκαλερί της και να χορτάσει το μάτι όχι μόνο από τα έργα αλλά και από τον χώρο που αναδεικνύει τα έργα. Είναι αλήθεια ότι όση δύναμη κι αν έχει ένα έργο, αυτή "αναπνέει" και εκπέμπεται καλυτέρα εάν γίνει η σωστή παρουσίαση και η κατάλληλη προβολή – διαφορετικά το έργο υποβαθμίζεται.

Ως εικαστικός έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από την όλη φροντίδα της Βασιλικής την οποία και την ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας. Vasiliki Galerie d' Art διότι ένας τέτοιος χώρος είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει στην καλλιτεχνική μου πορεία.

Βασιλική σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήσουν άψογη.

Με αγάπη Jοcasta
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ