ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών - Πρόσκληση υποστηρικτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
πρόσκληση
Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα. 

Ο σύλλογός μας, σταθερά επί 15 χρόνια με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού, σχεδιάζει και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διοργανώσεις. 

Έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διέπετε από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.
Επίσης το πρωτάθλημα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων τα διαθέτουμε για κοινωφελείς σκοπούς. Την περσινή χρονιά προσφέραμε το ποσό των 800 ευρώ στο σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Φέτος ανάλογο ποσό θα διαθέσουμε για την αγορά τροφίμων στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου.

Για την επίτευξη του σκοπού, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σας σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και σε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και γενικά όλες τις αρετές να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

εκ μέρους της διοργάνωσης
Λαμπάδας Θεόδωρος
Τηλ. 6945399968

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ