ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση των Σωματείων Ιατρών και Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άργους για τις εφημερίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Νοσηλευτική μονάδα
Σε απάντηση της καταγγελίας του σωματείου εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, όσον αφορά τον επανακαθορισμό του εφημεριακού καθεστώτος των δύο νοσηλευτικών μονάδων του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

1. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Γ. Ν. Αργολίδας σχετικά με τη μετακύλιση δυο εφημεριών Παρασκευής το μήνα(ΑΔΑ: ΨΩΥ74690Β4-Ρ3Π) (που περιλαμβάνει μέλη και από τις δυο νοσηλευτικές μονάδες) λήφθηκε στις 27/9/2022. Η ενημέρωση για την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης έγινε στις 28/8/2023 με κοινοποίηση στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες, καθώς και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους(π.χ. ΕΚΑΒ, κέντρα Υγείας, Διευθυντές τμημάτων ). Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήταν αιφνιδιαστική και χωρίς συζήτηση η εφαρμογή της διοικητικής απόφασης.

2. Η απόφαση αυτή βασίστηκε στη μείωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Ν. Μ. Άργους και την συνοδό ενδυνάμωση της Ν.Μ. Ναυπλίου. Συνθήκες που επέβαλαν τον ίσο καταμερισμό των εφημεριών και θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί από έτους, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας του Άργους υπερεφημερεύουν εδώ και χρόνια.(18 εφημερίες η Ν.Μ. Άργους έναντι 12 της Ν.Μ. Ναυπλίου από το 2011)

Στόχος μας, θα έπρεπε να είναι η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και των δύο Ν.Μ. του Γ.Ν.Αργολίδας ,έτσι ώστε να παρέχεται η βέλτιστη υγειονομική φροντίδα στους κατοίκους του νομού μας και όχι η δημιουργία εντάσεων.

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ «ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ