ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία της "Συμφωνίας Δημιουργίας" σε Κουρτάκι - 'Ηρα - Πυργέλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | |
υποψήφιοι
Με μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή ξεκίνησε η περιοδεία της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
Η περιοδεία ξεκίνησε από την κοινότητα Κουρτακίου, στην συνέχεια μεταβήκαμε στην κοινότητα Ήρας και καταλήξαμε στην κοινότητα Πυργέλας, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξής μας για την αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας.
Η δημοτική μας παράταξη, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της εντόπισε την σπουδαιότητα της αγροτικής οικονομίας στην συμβολή της ευημερίας του τόπου μας.
Έτσι σχεδίασε και κατάρτισε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης με δέκα χαρακτηριστικές προτάσεις, τις οποίες και παρουσίασε εχθές στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα ΚΑΣΟΑ «ΔΑΝΑΟΣ» στην Πυργέλα Άργους, με μεγάλη συμμετοχή από τους αγρότες της περιοχής του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου και φάνηκε η μεγάλη αποδοχή των προτάσεων αυτών, όπως αυτές αναλύθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου και μέλη – αγρότες της παράταξής μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ