ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Σαρρής: Σταματήστε τα ψέματα κ. Μαλτέζο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Σαρρής
«Εκλέγομαι δημοτικός Σύμβουλος από το 2002 και υπηρετώ την Ελληνική Αστυνομία εδώ και περίπου 30 χρόνια. Ουδέποτε εκμεταλλεύτηκα την οποιαδήποτε ιδιότητα κατείχα και ουδέποτε ξεχώρισα τους συμπολίτες μου για τις πολιτικές ή κομματικές τους επιλογές. 

Θεωρώ τουλάχιστον επαίσχυντο να αναφέρει ο κ. Μαλτέζος και η παράταξή του πως ένας δρόμος «στρώθηκε» από την δημοτική μας αρχή αποκλειστικά για εμένα, επειδή απλά και μόνο βρίσκεται εκεί η ιδιοκτησία του αδερφού μου (και όχι δική μου όπως ψευδώς αναφέρει) στον τόπο καταγωγής μου το Κουτσοπόδι και όταν όλοι γνωρίζουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος, εξυπηρετεί εκατοντάδες συμπολίτες μας. 

Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου μας που στον συγκεκριμένο δρόμοδιαθέτουν διάφοροι συγχωριανοί μου ιδιοκτησίες, ασχέτως πολιτικών φρονημάτων, υποψηφιοτήτων και παρατάξεων. 

Να τον ενημερώσω πως στο Κουτσοπόδι έγιναν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε 6.000μέτρα δρόμου καθ’υπόδειξη του Προέδρου της κοινότητας, όπως και σε κάθε άλλο χωριό. 

Επειδή μας κουνάει το δάκτυλο και μας κατηγορεί για διχαστικές συμπεριφορές… ας κοιτάξει στον καθρέφτη του γιατί πέρα από τον υποκινητή της λάσπης θα δει και τον επόμενο επικεφαλής της αντιπολίτευσης!

Θα του πρότεινα να προσέξει γιατί απ’ ότι ακούμε διεκδικεί την θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης!»

Γιώργος Σαρρής
Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ