ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

Βουλευτής
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως με θέμαψήφισμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ‘ΑΣΤΕΡΙΩΝ’ για την ανάγκη επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου.

Στο κείμενο της Αναφοράς ο κ. Ανδριανός επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ‘ΑΣΤΕΡΙΩΝ’ όπου τεκμηριώνεται η ανάγκη επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή του λειτουργία και η περαιτέρω ανάπτυξή του με τη δημιουργία λυκειακών τάξεων.

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο του ψηφίσματος στο σχολείο ήδη φοιτούν σχεδόν εκατό μαθητές του Γυμνασίου, ενώ στο σημερινό κτίριο δεν καλύπτονται οι ανάγκες εργαστηρίου θεάτρου – κινηματογράφου, εργαστηρίου θετικών επιστημών, βιβλιοθήκης, εργαστηρίου πληροφορικής και αθλητικών εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο, καθώς και οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μελλοντική λειτουργία λυκειακών τάξεων.

Τούτων δοθέντων, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ