ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Δώρα Αντωνοπούλου υποψ. Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας: Η καταλληλόλητα του Δημήτρη Πτωχού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 μ.μ. | | |
Δώρα Αντωνοπούλου
Πάντα ενημερώνομαι για τους όλους τους υποψήφιους των εκλογών γιατί έχω υψηλές προσδοκίες από την κοινωνία στην οποία ζούμε και θέλω το ίδιο να συμβαίνει και με αυτούς που μας εκπροσωπούν. 

Θέλω αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στο όνομά μας να έχουν αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν αλλά και την ικανότητα να οδηγούν. Θέλω επίσης να είναι κανονικοί άνθρωποι, χωρίς έπαρση, προσιτοί, ευγενικοί και εγκάρδιοι.

Άκουσα για τον Δημήτρη Πτωχό στις αρχές Ιουλίου. Ότι θα ηγηθεί ενός συνδυασμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μου έκανε εντύπωση ότι ο άγνωστος σε εμένα μέχρι τότε κος Πτωχός ήταν νέος σε ηλικία αλλά συγχρόνως είχε σοβαρή επαγγελματική εμπειρία σε έναν τομέα νευραλγικής σημασίας και πολύ απαιτητικό. Σε έναν τομέα που για να διακριθείς χρειάζεται να συνδυάζεις γνώση, ευφυία, εργατικότητα, κουλτούρα συνεργασίας και επικοινωνιακή άνεση.
 
Γνώρισα τον Δημήτρη Πτωχό λίγες μέρες μετά. Είχα ήδη συμπεριληφθεί άτυπα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Η Πελοπόννησος Μπροστά" είχα δηλώσει συμμετοχή χωρίς δεύτερη σκέψη όταν συνειδητοποίησα ότι ως γυναίκες υποεκπροσωπούμαστε στα αυτοδιοικητικά συμβούλια σε τέτοιο βαθμό ώστε να χρειάζεται νομοθετική πρόβλεψη ποσόστωσης φύλου για τους υποψήφιους συμβούλους. Αλλά έπρεπε πρώτα να γνωρίσω από κοντά για ποιόν θα έτρεχα τους επόμενους 3 μήνες, ίσως τα επόμενα 5 χρόνια μετά από αυτούς.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι όπως ακριβώς φαντάζεται κανείς τον ιδανικό υποψήφιο για μια τέτοια θέση. Χωρίς έπαρση, προσιτός, εγκάρδιος και ευγενικός, ευφυής και με άνεση στην επικοινωνία. Ακόμη περισσότερο ένας άνθρωπος που σε κερδίζει με την πρόσχαρη όψη του, με έναν σπάνιο συνδυασμό αυτοπεποίθησης και ταπεινοφροσύνης, με σταθερότητα και αξίες, περιστοιχισμένος από συνεργάτες που όπως μάθαμε είναι μαζί του από παιδιά και τους σπουδαίους αδερφούς του.
 
Αν εκλεγώ θα δουλέψω, αυτό είναι υπόσχεση, θα δουλέψω κι αν δεν εκλεγώ όπως κάνω πάντα, για ένα όμως είμαι σίγουρη: ο Δημήτρης Πτωχός είναι φίλος και δεν θα μας απογοητεύσει._

Δώρα Αντωνοπουλου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας 
με τον Δημήτρη Πτωχό
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ