ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΚΕ: Και στην Επίδαυρο μαζί για τον Δήμο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ακροδεξιοί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | |
ΚΚΕ
Όπως και σε πολλούς άλλους Δήμους της χώρας έτσι και στην Επίδαυρο, ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε κοινή πλεύση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, ακροδεξιούς και οπαδούς του Κασιδιάρη στις επερχόμενες τοπικές εκλογές. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, στις εκλογές του Ιουνίου, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στα τρία εκλογικά τμήματα της Παλαιάς Επιδαύρου είναι αγκαλιά στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Ο κόσμος που αισθάνεται αριστερός μπορεί να βγάλει και από το γεγονός αυτό τα συμπεράσματά του. Τέτοιες κινήσεις βασίζονται στην κοινή στρατηγική που υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παρά τους κατά καιρούς "τσακωμούς" τους για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού.

Καλούμε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τη μόνη εργατική λαϊκή αντιπολίτευση που δεν κοροϊδεύει, στέκεται σταθερά μαζί με το λαό ενάντια στην εμπορευματοποίηση των αναγκών του, ενάντια σε μία τοπική διοίκηση που φορολογεί ασύστολα τους δημότες της, ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες, υποχρηματοδοτεί τα σχολεία, την αντιπλημμυρική, την αντιπυρική και αντισεισμική προστασία, δηλώνει αναρμοδιότητα να μιλά για τα πολεμοκάπηλα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτά, υπηρετεί την ανάπτυξη των κερδών των λίγων σε βάρος των πολλών. Απέναντι στην τοπική διοίκηση "μακρύ χέρι" του αντιλαϊκού κράτους, των κομμάτων του συστήματος.

Στις επερχόμενες εκλογές να δυναμώσει η αμφισβήτηση στο σύστημά τους, με αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια, να γίνουμε το αντίπαλο δέος στα σχέδιά τους και στις αντιλαϊκές επιλογές τους που τις επενδύουν με μπόλικη χρυσόσκονη παλαιάς κοπής. Δεν είμαστε άλλωστε και τόσο μεγάλος τόπος ώστε να μην γνωριζόμαστε…

Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ