ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Άννα Πλιάτσικα: "Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στην Κοινότητα του Ναυπλίου”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. |
Άννα Πλιάτσικα
Αγαπητοί συμπολίτες του Ναυπλίου,

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έχω την ευκαιρία να εκφράσω το όραμά μου. Ένας από τους στόχους μου αφορά τον εμπορικό και επαγγελματικό τομέα της περιοχής μας, ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος του Ναυπλίου. 

Είμαι πεπεισμένη ότι μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και καινοτόμες προτάσεις, μπορούμε να δώσουμε νέα ώθηση στην εμπορική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα της τοπικής αγοράς του Ναυπλίου.
 
Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων αποτελεί βασικό πυλώνα για την οικονομική ευημερία της πόλης μας. Θα εργαστούμε για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τους τοπικούς επιχειρηματίες, προωθώντας πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα δημιουργούν νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Συνεργαζόμενοι στενά με τις τοπικές επιχειρήσεις θα μπορέσουμε να έχουμε ως αποτέλεσμα ενός όχι απλά βιώσιμου περιβάλλοντος αλλά με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, μεγάλη και ταχεία ανάπτυξη.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, θα ενισχύσουμε τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους επιχειρηματιών, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα κοινό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν.

Πλιάτσικα Άννα
Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου
με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου, Ναύπλιο.Επόμενη μέρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ