ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

"Ανταρσία στο Μωριά": Ανακοίνωση για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. |
"Ανταρσία στο Μωριά"
Μαυρίζουμε τους υποψηφίους της κυβέρνησης και της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ (Πτωχός-Τατούλης) που ακολουθούν σταθερά την ίδια αντιλαϊκή πολιτικήστην περιφέρεια Πελοποννήσου δεκαετίες τώρα. Μαυρίζουμε και τους υποψηφίους της συναινετικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (Μάκαρης-Κουτσούλης-Λυμπεροπούλου).

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περιθώριο για μια «φιλολαϊκή» κυβερνητική διαχείριση στο πλαίσιο του ευρώ, της ΕΕ και του συστήματοςούτε για προτάσεις βελτιωτικές εντός των ορίων του, αλλά και διαφωνώντας με την ήπια κριτική στην Ε.Ε. και τις πολιτικές της δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε την παράταξη τωνMΕΡΑ 25-ΛΑΕ (Αγωνιστική Συνεργασία). Η καθυπόταξη των πάντων στην κακώς εννοούμενη λογική της ηγεμονίας του ΚΚΕ και των παρατάξεων της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και τα πενιχρά αποτελέσματα στους δήμους που σε πολλές περιπτώσεις διαχειρίστηκε εντός του πλαισίου του συστήματος, προφανώς και δεν αφήνουν περιθώρια στήριξης της παράταξης της Λα. Συ. Πόσο μάλλον που ενδεχόμενη ενίσχυσή της θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα επιβεβαίωσης της τακτικής που ακολουθεί για περιχαρακωμένους αγώνες χωρίς να αμφισβητούνται οι «κόκκινες γραμμές» του συστήματος.

Σε όσους νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν μαζί μας δηλώνουμε ότι: Η φωνή μας δε θα σωπάσει, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίπλα και μαζί με την κοινωνική πλειοψηφία.Τώρα πιο πολύ από άλλοτε. Δεν αποδεχόμαστε την αντικειμενικοποίηση των καταστροφών οι οποίες είναι καθαρά σχεδιασμένη πολιτικά και επεξεργασμένη μιντιακά για να καλυφθούν ή να μετριαστούν οι εγκληματικές πολιτικές ευθύνες τους. Από τον covid μέχρι τις φωτιές και τις πλημμύρες, την άνοδο της τιμής των καυσίμων και των τρόφιμων, όλα βαφτίζονται πρωτόγνωρα! Εμείς ξέρουμε ότι αυτό που φταίει είναι η πολιτική, που θεωρεί πως οι κοινωνικές δαπάνες, η πρόληψη και οι υποδομές για την προστασία της ζωής του λαού και της φύσης, οι δαπάνες για σχολεία, νοσοκομεία, κοινωνικές υπηρεσίες και έργαχρήσιμα για το λαό είναι «περιττό κόστος». Τώρα που για να πιάσει η κυβέρνηση την «επενδυτική βαθμίδα», γι’ αυτήν έχουν αξίατα αποτελεσματικά δημοσιοοικονομικά μέτρα και όχι η ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον.Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μπουν οι ζωές μας και το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη τους.Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ότι η καπιταλιστική εκμετάλλευση-καταστροφή της φύσης οδηγεί σε καταστάσεις-καταστροφές μεγάλης κλίμακας και έντασης.

Εν κατακλείδι,η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ-Συμπόρευση για την Ανατροπή δε στηρίζει καμία από τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις που κατεβαίνουν στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη στην Πελοπόννησο.Συντάσσεται με τις αριστερές, ριζοσπαστικές, αντικαπιταλιστικές κινήσεις σε Δήμους – Περιφέρειες σε όλη τη χώρα.

Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους
Τα όνειρά μας θα γίνουν οι εφιάλτες τους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ