ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Αλέξανδρος Λυκομήτρος: Ένας βετεράνος της αυτοδιοίκησης στο πλευρό του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | | |
Αλέξανδρος Λυκομήτρος
Ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη « Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα » με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτριο Κωστούρο.

Είμαι δεκαεπτά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας σε κομβικές θέσεις πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια . Την προηγούμενη τετραετία ήμουν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ , περίοδο που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώθηκαν πολύ μεγάλα και απαιτητικά έργα.

Στην τρέχουσα θητεία ο Δήμαρχος με τίμησε αναθέτοντάς μου τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου των Τμημάτων Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων καθώς και του Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων.

Την περίοδο αυτή κλήθηκα να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν στον κλάδο της εστίασης και στις λαϊκές αγορές , λόγω της αναστολής των εργασιών εξαιτίας του COVID 19. Με συνεχείς αυτοψίες και συνομιλίες με τους εκπροσώπους των κλάδων κατορθώσαμε , λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της εστίασης και τους πωλητές των λαϊκών αγορών , τηρώντας ταυτόχρονα και τα μέτρα προστασίας για το καταναλωτικό κοινό. 

Η αποτελεσματικότητα των μέτρων αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι τα ίδια μέτρα υιοθετήθηκαν και από άλλους δήμους σε όλη την επικράτεια.

Και σε αυτές τις εκλογές ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα την επόμενη πενταετία , από όποια θέση κι αν βρίσκομαι, να συμβάλλω κι εγώ στην ολοκλήρωση των έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην τρέχουσα περίοδο , όσο και των νέων έργων που θα εμπεριέχονται στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου .

Με τη στήριξή σας , η παράταξη μας « Ναύπλιο . Επόμενη μέρα» θα υλοποιήσει το όραμα της για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου δήμου , αντάξιου της ιστορίας του.

Με εκτίμηση
Λυκομήτρος Αλέξανδρος
Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό 
Ναύπλιο Επόμενη μέρα του Δημήτρη Κωστούρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ