ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Μιχάλης Μαντάς
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος μετά το από 1ης Σεπτεμβρίου 2023 Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ( Επισυνάπτετε στο τέλος) επισκέφθηκε το γραφείο του Συνδέσμου.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Απόστρατους για την λειτουργικότητα του γραφείου και για τις μελλοντικές δράσεις του όπου μας είπε να συνεχίσουμε το έργο μας και θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

Ο Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήριά του για το έργο που έχει επιτελεσθεί όλα αυτά τα χρόνια το οποίο φαίνεται από το χώρο του γραφείου, τις προθήκες και από τα έναντι αυτών τα KAPA FIX με το πλήθος του φωτογραφικού υλικού από την ίδρυση του Συνδέσμου μέχρι τέλος 2022.

Ο Δήμαρχος είχε συντελέσει με την βοήθειά του καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των εξόδων στην πραγματοποίηση της 1ης Περιφερειακής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Νοεμβρίου το 2017 στο Βουλευτικό κατά συνέπεια να έχει οικονομικό όφελος ο Σύνδεσμος ώστε να κατασκευάσει μία ακόμη μεγάλη προθήκη για τα πολλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ που είχαν συγκεντρωθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με την υπ΄ αριθ 232 από 2-10-2019 ομόφωνη απόφασή του τον ανακήρυξε ως ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ και στην εκδήλωση για τα εξήντα χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου (1959-2029) του έγινε η απονομή ως και ειδική πλακέτα αναγνώρισης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις μας και δραστηριότητες ήταν δίπλα μας όπως σε παλαιότερη κίνησή μας συγκέντρωσης για πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσης ειδών Τροφίμων – Κλινοσκεπασμάτων για την αποστολή τους.

Κατά την περίοδο της Πανδημίας ήταν αυτός που μας προέτρεψε ώστε να υλοποιήσουμε την ιδέα για να εκδοθεί το πρώτο Βιβλίου του Συνδέσμου και πρώτο Πανελλαδικά με τίτλο ΑΝΑΔΡΟΜΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.-

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ

Το Δελτίο Τύπου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εύχεται ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας σε όλους τους Υποψήφιους για την Αντιπεριφέρεια – Δήμους και στους Συναδέλφους εν υπηρεσία και Αποστράτους.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών εύχεται σε όλους τους υποψηφίους για την Αντιπεριφέρεια και Δημάρχους του Νομού Αργολίδας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας αγωνιώντας για το μέλλον του Νομού μας και των πόλεων που διαμένουμε και είναι ξακουστός σε όλο τον κόσμο, ή δε κάθε πόλη με την δική της Ιστορία, δηλώνει αρωγός των σχεδίων του συνόλου των υποψηφίων που έχουν αποκλειστικό και μόνο σκοπό την αναβάθμιση του Νομού και των πόλεών μας ως και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που διαμένουν, εργάζονται ή επισκέπτονται.

Το Γραφείο μας θα είναι ανοικτό για όλους τους υποψηφίους και τα μέλη μας στην διάθεσή τους να συνδράμουν με τις ιδέες τους στην βελτίωση των προγραμμάτων τους.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα την καλύτερη δυνατή επιτυχία των υποψηφίων συναδέλφων μας.

Επίσης ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και σε όλους τους υποψήφιους συναδέλφους εν Υπηρεσία και Αποστράτους σε Π α ν ε λ λ α δ ι κ ό Επίπεδο.-

Ναύπλιο 1 Σεπτεμβρίου 2023
 
Το Δ.Σ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ