ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Κίνηση υψηλού συμβολισμού: Το Άργος επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | |
Δημήτρης Καμπόσος
Ο πρέσβης του Ισραήλ στην χώρα μας Νόαμ Κάτς ,σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου την Αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δήμαρχο  Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.
Στις 5.30 μμ έφτασε στο Παλιό Δημαρχείο του Άργους ο πρέσβης όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά της συζύγου και της κόρης του ,καθώς και δημοτικών συμβούλων και συνεργατών του.
Συνομίλησαν για λίγο ,επιβεβαίωσαν την φιλία των δύο λαών σε όλα τα επίπεδα και αντάλλαξαν δώρα .Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος του πρόσφερε το βιβλίο με την ιστορία της πόλης ,ενώ δεν παρέλειψε να του μιλήσει για το Άργος , τον Ηρακλή του βασιλιάδες και την καταγωγή τους από το Άργος, και του προσέφερε στην συνέχεια ,ένα σετ με ντόπια κρασιά ενώ ο πρέσβης Νόαμ Κάτς του πρόσφερε ασημένιο το ανάγλυφο της Αρχαίας Ιερουσαλήμ..
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό ανάμεσα στους δύο άνδρες και καταδείκνυε την θέληση του πρέσβη να δημιουργήσει σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς αλλά και αμοιβαίας συνεργασίας σε όλους τους τομείς ανάμεσα στις δύο χώρες.
Στην συνέχεια μετέβησαν στο μνημείο σύμβολο στην μνήμη των Ελλήνων που χάθηκαν κατά την μικρασιατική καταστροφή στο ολοκαύτωμα των Εβραίων και των Ελλήνων του Πόντου ,που πρόσφατα το κατασκεύασε ο Δήμαρχος στην πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος.
Εκεί σε μια σεμνή τελετή έγινε από κοινού από τους δύο άνδρες κατάθεση στεφάνου παρουσία κοριτσιών με παραδοσιακές ενδυμασίες, μια κίνηση απόδοσης φόρου τιμής στα θύματα των καταστροφών κατα την διάρκεια της ιστορικής πορείας της χώρας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ