ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση παραίτησης του Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών Βασίλη Τάγκαλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
Βασίλης Τάγκαλης
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

Έρχεται κάποτε η στιγμή που νιώθεις ότι πρέπει να κλείσει ένας κύκλος στη ζωή σου και μια διαδρομή, όσο όμορφη και αν είναι, να ολοκληρωθεί.

Κάθε άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τα κοινά και έχει τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο όπου ζει και δραστηριοποιείται, πρέπει να καταλαβαίνει πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνει ένα διάλειμμα, μια παρένθεση στην ενεργό παρουσία του και να αποφασίσει να απέχει για ένα σύντομο η μεγαλύτερο διάστημα.

Είναι οι στιγμές που ένας άνθρωπος οφείλει να αποδεικνύει ότι είναι συνεπής στις αξίες και στις αρχές του, ότι τιμά και σέβεται την εμπιστοσύνη και αγάπη των πολιτών που επι σειρά ετών τον τίμησαν με την επιλογή τους στο πρόσωπο του.

Μετά από είκοσι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση και συμμετοχής στα κοινά του Δήμου Άργους -Μυκηνων, μέσα από την θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και σε θέσεις ευθύνης, ως αντιδήμαρχος, ήρθε η ώρα της απόφασης για αποχή από τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως άνθρωπος που σέβεται τόσο τον εαυτό του όσο και τους πολίτες που τον τίμησαν για πολλά χρόνια με την ψήφο τους, εκτιμώντας πρόσωπα, καταστάσεις, επιλογές και γεγονότα, αποφάσισα να απέχω από τις δημοτικές εκλογές, παρά να συντηρήσω αδιέξοδες καταστάσεις και να θολώσω τις αξίες και τις αρχές που πιστεύω και τηρώ για δεκαετίες και χωρίς υποχωρήσεις στην προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή.

Παράλληλα, για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκα από τη θέση του αντιδημάρχου Άργους-Μυκηνών, καθώς η αποχή μου από τις δημοτικές εκλογές - και ο,τι αυτή σηματοδοτεί - δεν μπορεί να συμβαδίζει με την παραμονή μου στη θέση αυτή. Εξάλλου, όταν δεν υπάρχουν πλέον οι κατάλληλες συνθήκες εμπιστοσύνης και συνεργασίας, προτιμότερη είναι η αποχώρηση παρά η προσκόλληση σε αξιώματα και θέσεις.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων συμμετείχα και συνέβαλλα σε σημαντικές στιγμές του Δήμου Άργους - Μυκηνών και είχα συνεισφορά σε αντίστοιχες επιτυχίες. Αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να γίνουν και περισσότερα.
 
Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν και αρκετά λάθη και παραλείψεις.

Το σημαντικό όμως είναι να διακρίνει κάποιος τα λάθη, να μαθαίνει από αυτά, να γίνεται καλύτερος, να μην τα επαναλαμβάνει και κυρίως να μην εθελοτυφλεί θεωρώντας ότι είναι αλάνθαστος και ότι τα λάθη αφορούν μόνο τους άλλους …..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους συμπορευτήκαμε και συνεργαστήκαμε τόσα χρόνια, τα άξια και ικανά υπηρεσιακά στελέχη/δημοτικούς υπάλληλους, με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία από τις θέσεις αντιδημάρχου που υπηρέτησα και - πάνω από όλους - να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες που με ψήφισαν και με στήριξαν τόσα χρόνια, υπενθυμίζοντας τους ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή …

Σας ευχαριστώ,
Βασίλης Τάγκαλης
Δημοτικός Σύμβουλος Άργους-Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ