ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Αναφορά στη Βουλή από τον Α. Πουλά για την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

βουλευτής
Την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κ. Πιερρακάκη

Θέμα: «Αναγκαία η επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω δελτίο τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας με το οποίο ζητούν την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος αυτή τη στιγμή στο σχολείο φοιτούν σχεδόν 100 μαθητές στις τάξεις του Γυμνασίου και ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να αυξηθεί μετά τις κατατακτήριες εξετάσεις για τη Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Το κτίριο όπου στεγάζεται το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας διαθέτει έξι τάξεις και μία μεγάλη αίθουσα που χρησιμοποιείται ως εργαστήριο εικαστικών, ενώ πρέπει άμεσα να βρεθούν επιπλέον αίθουσες για τη στέγαση των εργαστηρίων θεάτρου-κινηματογράφου, θετικών επιστημών, πληροφορικής και μίας βιβλιοθήκης.

Παράλληλα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση επαρκών αιθουσών για τη μελλοντική λειτουργία λυκειακών τάξεων αλλά και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες στερούνται οι μαθητές τα τρία χρόνια λειτουργίας του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ