ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόσκληση σε διάλογο από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου για τα προβλήματα του δήμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | |
Κώστας Γκόνης
Η Λαϊκή Συσπείρωση σε όλη τη διάρκεια του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου επιζητούσε το διάλογο με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και προτάσεις, για την επίλυση των καυτών προβλημάτων του δήμου.

 Για τα σχολεία, για την διαχείριση των απορριμμάτων, για το νερό, για τις κοινωνικές παροχές, για την οικονομική διαχείριση για τα υπεραυξημένα δημοτικά τέλη, για το γηροκομείο, για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας γης, για εργασιακές σχέσεις στο δήμο, για την οδική ασφάλεια κ.ά. Οι επερωτήσεις μας, οι παρεμβάσεις μας και οι προτάσεις μας δε βρήκαν καμία ανταπόκριση από την δημοτική αρχή και το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση πιστεύει στο διάλογο μέσω του οποίου θα αναδειχθούν τα προβλήματα του δήμου. Η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να περάσει στα βουβά.

Είναι κρίσιμο οι θέσεις όλων των συνδυασμών να γίνουν γνωστές πριν τις εκλογές!

Καλούμε όλους τους συνδυασμούς να συμφωνήσουμε στην οργάνωση ενός διαλόγου με τους επικεφαλής με σκοπό να ενημερώσουμε τους δημότες για τα προβλήματα του δήμου και τις θέσεις του κάθε συνδυασμού.

Προτείνουμε ο διάλογος να γίνει σε κοινή συμφωνία με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένη διαδικασία από έγκριτους δημοσιογράφους.

Η υλοποίηση της πρότασης αυτής εν όψη των εκλογών της 8ηςΟκτωβρίου θα συμβάλει στο να γνωρίζουν οι δημότες τα προβλήματα και τις θέσεις των παρατάξεων που θα ψηφίσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ