ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Ράλλη: Στόχος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων η συνεργασία και το ειλικρινές ενδιαφέρον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | |
Μαρία Ράλλη
Το πρώτο κουδούνι ήχησε ζωηρά και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς με προσδοκίες, όνειρα και ελπίδες.... 

Με πλήρη επίγνωση όλων των καταστάσεων και αναγκών των σχολείων μας και με την απόλυτη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων και των Συλλόγων Γονεων και Κηδεμόνων δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατόν στα παιδιά μας . 

Οι συνθήκες πολλές φορές μας δυσκολεύουν , αλλά εμείς θα παλέψουμε με κάθε τρόπο να επιτευχθούν οι στόχοι όλων μας. Γιατί οι στόχοι είναι κοινοί , γιατί αυτοί οι στόχοι μας συνδέουν όλους , γιατί τα παιδιά μας μας συνδέουν όλους και μας οδηγούν στον καθημερινό αγώνα για τα σχολεία μας... 

Μαζί με τις ευχές μου για μια νέα όμορφη και γόνιμη σχολική χρονιά , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες και καθαριστές ,το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων , την Ένωση Γονέων , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, την πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και τις αντιπροέδρους και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών για την συνεργασία και την κατανόηση στις αντικειμενικές δυσκολίες που μπαίνουν εμπόδιο στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Όμως , επειδή τα εμπόδια είναι για να τα κερδίζουμε , αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την προστασία αυτού του πολύτιμου αγαθού και αναφαίρετου δικαιώματός μας, που είναι η παιδεία, σας διαβεβαιώνω πως οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας θα παραμείνουν δίπλα σας με διάθεση συνεργασίας και ειλικρινές ενδιαφέρον για την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας. 

Σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές , μικρούς και μεγάλους, εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο ... 

Με πίστη στους στόχους σας θα είμαστε δίπλα σας για να κατακτήσετε τα όνειρα σας... 

Ως μητέρα πρωτίστως και ως θεσμική παραμένω με όλες μου τις δυνάμεις ακούραστη στη διάθεσή της σχολικής κοινότητας .... 

Καλή χρονιά!

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ