ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ερμής Κιβερίου: Καταδικάζουμε κάθε βίαιη ενέργεια από οποιονδήποτε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
Ερμής Κιβερίου
Το Σάββατο 16/9 μεταξύ των ομάδων Ερμή Κιβερίου και Αργοναύτη Νέας Κίου, έγινε το καλύτερο, κατά την εκτίμηση των περισσότερων φιλάθλων, παιχνίδι της αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι.

Στην κερκίδα όμως παρατηρήθηκαν γεγονότα βίαιων αντιδράσεων και βωμολοχιών, που δεν τιμούν κανέναν. Αντιθέτως προσβάλλουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και την ιστορία των δύο φιλικών σωματείων.

Καταδικάζουμε κάθε βίαιη ενέργεια από οποιονδήποτε και υποσχόμαστε ότι στο μέτρο που μας αναλογεί δεν θα παρατηρηθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα, υπενθυμίζοντας ότι ΟΛΟΙ θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην κερκίδα, σε καμία περίπτωση δεν απειλούν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και σε επίπεδο των πραγματικών φιλάθλων.
Θερμόαιμοι, κυρίως νεαροί, υπάρχουν παντού. Στους μεγαλύτερους και στους πνευματικά ωριμότερους επαφίεται η συγκράτησή τους, έτσι ώστε όλα τα παιχνίδια να εξελίσσονται ομαλά και ο καθένας να επιστρέφει υγιής και χαρούμενος στο σπίτι του.

Ο Πρόεδρος Νταβέλος Αθανάσιος και το ΔΣ του Ερμη Κιβερίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ