ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Θανάσης Κολιάτσης: Καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν το "Όραμα Δημιουργίας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
Θανάσης Κολιάτσης
Τον Ιούλιο του 2022 ο Δημήτρης Ορφανός ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του ‘’ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’’ για την διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων . 

Τρείς μήνες μετά ανακοινώνει τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ενας από αυτούς είμαι και εγώ. Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας είμαι δίπλα στον άξιο, έντιμο και ικανό επικεφαλής μας που σκοπό έχει να διοικήσει τον Δήμο με όραμα για δημιουργία , με διαφάνεια , με δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια στοχεύοντας στην ευημερία και στην ανάπτυξή του.

Λίγα λόγια για όσους δεν με γνωρίζουν: Γεννήθηκα το 1959 και είμαι έγγαμος πατέρας τριών τέκνων. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων . Εργάσθηκα για πέντε χρόνια σε λογιστήρια επιχειρήσεων στην Αθήνα. Ήμουν ιδιοκτήτης Λογιστικού- Φοροτεχνικού γραφείου στην πόλη του Ναυπλίου για περίπου τριάντα πέντε χρόνια. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ήμουν Προιστάμενος Λογιστηρίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ ΑΕ “ΚΥΚΝΟΣ”. Έχω διατελέσει ελεγκτής ανωνύμων εταιρειών και είχα την λογιστική παρακολούθηση και εποπτεία Δημοτικών Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων όπως ΔΕΤΑΝ , ΔΕΠΑΝ και του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού. Συμμετείχα σε ΔΣ συλλόγων όπως Βρεφονηπιακού Σταθμού Ναυπλίου, Α Παιδικού Σταθμού Ναυπλίου ,Συλλόγου Λογιστών Ναυπλίας –Ερμιονίδας και Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας. Πρόσφατα είμαι συνταξιούχος.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία μου ευελπιστώ να φανώ χρήσιμος για μια αποτελεσματική διαφανή και αναπτυξιακή λειτουργία του Δήμου μας.

Καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ώστε να δούμε τον ανανεωμένο Δήμο που όλοι ποθούμε.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Κολιάτσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ