ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | |
Ναυσικά Μπαβελή
Τη Λαϊκή Αγορά Άργους, επισκέφθηκαν το Σάββατο η υποψήφια δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ναυσικά Μπαβελή, μαζί με αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, όπως ο Χάρης Μακρής, ο Τάσος Δήμας, ο Νίκος Διαλιάτσης, η Μαρία Κουτρουφίνη, η Μάρω Καλαϊτζή και η Ιωάννα Μπαβελή.

Τη συζήτηση απασχόλησαν οι πλημμύρες και η τραγική κατάσταση που βιώνει ο λαός μας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλία, καθώς και τα προβλήματα των αγροτών.

Κυβερνήσεις, Περιφέρειες και Δήμοι, θυσιάζουν πάντα την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου αντιπλημμυρικού σχεδιασμού στο βωμό του «κόστους-οφέλους», αφήνοντας το λαό απροστάτευτο.

Η ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων και στο Δήμο Άργους, παρόλο που η περιοχή υπέστη μεγάλες καταστροφές, ειδικά σε καλλιέργειες, και το 2018 με την καταιγίδα «Ζορμπά», αλλά και παλιότερα, με τις πλημμύρες του 2013, όπου μια γυναίκα έχασε την ζωή της, μας υπενθυμίζει ότι συνεχίζει η ίδια και απαράλλακτη πολιτική παντού. Η επιλεκτική ανικανότητα αυτού του εγκληματικού κράτους των λίγων, που δεν του καίγεται καρφί για την ανθρώπινη ζωή, για τις λαϊκές περιουσίες. Αυτό είναι το αστικό επιτελικό κράτος, «βυθισμένο» στη λάσπη.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απηύθυνε κάλεσμα για την πλατιά έκφραση της αλληλεγγύης προς τους πληγέντες, την οργάνωση του αγώνα για να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα διάσωσης, στήριξης και αποκατάστασης. Κάλεσαν τον κόσμο να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να καταδικαστεί αυτή η εγκληματική πολιτική που αφήνει πίσω της θύματα, αφήνει πίσω της καταστροφή και αφήνει τεράστια κέρδη σε λίγους.
Από τους αγρότες – πωλητές μάς εκφράστηκε η αγωνία τους για την κατάσταση που υπάρχει, για τις καταστροφές, το λαϊκό εισόδημα που καθημερινά μειώνεται, την ακρίβεια που σπάζει κόκαλα και εκφράζεται ακόμα και στην κίνηση, αλλά και σε ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν.

Την Κυριακή 10/9 κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Ναυσικά Μπαβελή, αποτελούμενο από τους Βασίλη Βλάχο, Διαλιάτση Νικόλαο, Μαρω Καλαϊτζή και Μαρία Κουτρουφίνη περιόδευσε στο χωριό Φίχτι όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του χωριού και για την αναγκαιότητα ισχυροποίησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού.
Τέλος, κάλεσαν εργαζόμενους και αγρότες να συμμετέχουν στην ομιλία-παρουσίαση ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ομιλητές τον Νίκο Κουτουμάνο, επικεφαλή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πελοποννήσου και υποψήφιου Περιφερειάρχη και την Ναυσικά Μπαβελή, υποψήφια Δήμαρχο στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, την Τρίτη 12/9 στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ