ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας "Οδύσσεια" με τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
άτομα με αναπηρία
 Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος η Οδύσσεια'' Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας παρουσίασε μια συναυλία αγάπης ,αποδοχής, συμπερίληψης , αγκαλιάς μέσα από τραγούδια και ερμηνείες υπέροχων τραγουδιστών πάνω σε έργα του αξέχαστου στιχουργού Μανώλη Ρασούλη.
Η Ναταλία Ρασούλη, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη Τουμοάκη ήρθαν από την Αθήνα και μαζί με το συγκροτημα Μia Band MIA BAND (Ανδριανός Κατσούρης, Σταύρος Μπούζιος, Κρητούλα Λάρδα, Γιώργος Καραμούτζος, Μπάμπης Κυπριωτάκης, Βασίλης Καλάγκας,Παύλος Μπατσικουρας)έδειξαν στα μέλη του Συλλόγου μας αλλά και σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί την πραγματική σημασία του ΝΙΩΘΩ.
Μια μαγική συναυλία που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.. Από τον πρόλογο της Nαταλίας μέχρι το Αχ Ελλάδα σ αγαπώ που έκλεισε τη βραδιά παρέα με τα παιδιά μας, η ατμόσφαιρα άγγιζε και τον πιο δύσκολο ακροατή. Το κοινό χειροκροτούσε και συμμετείχε συνεχώς..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Μαζί μας ήταν και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Αργους με αρχηγό την εκπαιδεύτρια - Νοσηλεύτρια Μαρία Σταματοπούλου καλύπτοντας υγειονομικά την εκδήλωση , ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Αργους - Μυκηνών κος Ιωάννης Μαλτέζος, πολιτευτές, ενώ ο πρόεδρος της Ποπαμεα Πελοποννήσου κος Νίκος Καραλής έστειλε χαιρετισμό.

Το Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ