ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Η ιατρός Ελίνα Παπαδοπούλου Νταβέλου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό

Δημήτρης Πτωχός
Μια νέα ισχυρή υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Πρόκειται για την Ελίνα Παπαδοπούλου, γνωστή και καταξιωμένη ιατρό στην πόλη του Άργους αλλά και σε όλη την Αργολίδα. Είναι σύζυγος του επίσης ιατρού Νταβέλου Αθανάσιου.

Η ίδια, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της, δήλωσε τα εξής:


"Φίλες και Φίλοι,

Μετά από ώριμη σκέψη αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του κ. Δημήτρη Πτωχού, υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νομού Αργολίδας.

Ενώνω και εγώ τις δικές μου δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στην κοινή προσπάθεια για μια Πελοπόννησο και μια Αργολίδα πρότυπο.

Για την Αργολίδα μας, τον τόπο που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα τρία μου παιδιά, ευελπιστώ να ξημερώσει μια καινούρια ημέρα.

Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να στηρίξετε την πρόταση του Δημήτρη Πτωχού και με την ψήφο σας να μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλλω και εγώ στην κοινή αυτή προσπάθεια."

Ποια είναι η Ελίνα Παπαδοπούλου


Η Ελίνα Παπαδοπούλου είναι ιατρός με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής.

Έλαβε την ειδικότητα από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και μετεκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική από το ΕΚΑΒ.

Έχει λάβει επίσης πιστοποιημένη εκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, στην Αρτηριακή Υπέρταση και στις Λοιμώξεις.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science) στην Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Εργάστηκε για 20 χρόνια στο ΕΣΥ, από αυτά τα 12 τελευταία ως Επιμελήτρια του Κέντρου Υγείας Λυγουριού με εφημερίες στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους.

Τα τελευταία πέντε χρόνια κατείχε την θέση συντονίστριας 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους και κατά την διάρκεια της πανδημίας ανέλαβε την θέση επόπτριας ΕΟΔΥ για τον Νομό Αργολίδας (ΚΟΜΥ).

Σήμερα λειτουργεί το ιδιωτικό της ιατρείο "FamilyMed Center" στο Άργος (Καποδιστρίου 2 και Καλλέργη) και στο Κιβέρι.

Είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό ιατρό Αθανάσιο Νταβέλο και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Συμμετέχει ενεργά στον εθελοντισμό καθώς και σε κοινωνικές και επιστημονικές δράσεις υγείας στον πληθυσμό.

Είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "H ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" και μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού περιφερειακό τμήμα Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ