ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ο.Αργοναύτη Νέας Κίου: Ζήσαμε εικόνες ντροπής στο γήπεδο του Γαλατά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | | |
σπασμένος πάγκος ποδοσφαιρικής ομάδας
"Η διοίκηση του Α.Ο.Αργοναύτη Νέας Κίου θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Αργολίδας για τις εικόνες ντροπής που έζησε για ακόμα μια φορά στο γήπεδο του Γαλατά από τους φιλάθλους της ομάδας του Τροιζηνιακού.

Ένας ακόμα αγώνας που διεξάγεται σε ένα γήπεδο-ζούγκλα το οποίο δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα.

Οι φίλαθλοι είναι σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας μας να δέχονται ρίψεις αντικειμένων(καφέδες,νερά)αλλά και φτυσιματα και αισχρές βωμολοχίες προς τον προπονητή μας,συν τις ρατσιστικές επιθέσεις προς ποδοσφαιριστή μας και τον τόπο καταγωγής μας από την Μικρά Ασία,με λέξεις όπως Τουρκόσποροι.Σε αυτές τις ρίψεις δέχτηκε στο πρόσωπο ένα πλαστικό ποτήρι καφέ ο προπονητής μας μαζί με τον Γενικό Αρχηγό.

Επίσης όπως παραθέτουμε στις παρακάτω φωτογραφίες, η κατάσταση του πάγκου των φιλοξενούμενων είναι επιεικώς απαράδεκτη,με σπασμένα καθίσματα.Οι παίκτες της ομάδας μας αντί να κάτσουν στον πάγκο για να προστατευτούν από όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω,αναγκάστηκαν να κάτσουν κάτω,και δίπλα στους φιλάθλους της Τροιζήνας.

Κάποιος από τους συγκεκριμένους "κύριους"που έβριζαν και πέταγαν καφέδες μάθαμε ότι είναι και πατέρας παιδιού που παίζει στην ομάδα του Τροιζηνιακού.

Αυτό μας λυπεί δύο φορές περισσότερο.

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα πριν βγουν κάποιοι κακοπροαίρετοι και πουν διάφορα,εμείς καταδικάζουμε την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας της Τροιζήνας και όχι των ανθρώπων της και των ποδοσφαιριστών.
 
Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είναι ένας αγώνας 90' λεπτών και τίποτα παραπάνω."

A.O. Αργοναύτης Νέας Κίου FC

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ