ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Με αστραπές και έντονη βροχόπτωση η κακοκαιρία Daniel χτυπάει την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | | | |
Η κακοκαιρία Daniel πλήττει από το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και την Αργολίδα με έντονη βροχόπτωση και αστραπές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα σε όλο τον νομό, ενώ η πολιτική προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και οι Δήμοι βρίσκονται σε επιφυλακή, αν παραστεί ανάγκη να παρέμβουν με τις απαραίτητες ενέργειες. 

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα φαινόμενα θα γίνουν πιο επικίνδυνα όσο προχωρά η νύχτα αλλά και τις επόμενες δυο ημέρες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo, πολύ μεγάλα ύψη βροχής θα δεχθούν Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, ανατολικά τμήματα Ν. Λάρισας, Σποράδες, Πιερία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δυτική Κορινθία, Αργολίδα, Ανατολική Αρκαδία και Μεσσηνία. 

Ήδη το 112 ήχησε σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, καθώς η Πολιτική Προστασία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις, κυρίως από τις βραδινές ώρες και για το επόμενο 24ωρο.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, την έντονη κεραυνική δραστηριότητα η οποία συνοδεύει την προέλαση της κακοκαιρίας, κατέγραψε το σύστημα «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο μέτρησε περισσότερους από 7.000 κεραυνούς, έως το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 18:30 καταγράφηκε στη Ζαγορά Πηλίου και είναι ίσο με 103 χιλιοστά.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του meteo.gr σημειώνεται ότι η περιοχή της Ζαγοράς και της Μαγνησίας γενικότερα περιλαμβάνεται σε αυτές όπου αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτυού που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ