ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστροφικό το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από την Αργολίδα - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | | |
κάτοικος βγάζει λάσπες από το σπίτι του
Από τις 3:30 το πρωί μηχανήματα των Δήμων Ερμιονίδας , Επιδαύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας αλλά και ιδιωτών εργολάβων βρίσκονται στο δρόμο για την αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνη τα περισσότερα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τον μεγάλο όγκο νερών από τους ορεινούς όγκους, τα όποια με φερτά υλικά , πέτρες και χώματα έχουν κόψει δρόμους. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι νωρίς το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου, είχαν γίνει 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλή μέρη.

Στο Κρανίδι της Ερμιονίδας, έγιναν 25 κλήσεις. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 15 αντλήσεις νερών, ενώ έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 2 άτομα. Πολύ βροχή έπεσε και πέφτε σε Σπέτσες, Πόρτο Χέλι. Στις Σπέτσες, έγιναν 12 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ έχουν ήδη γίνει 8 αντλήσεις υδάτων.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έχουν γίνει προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας, με αφορμή τις βροχοπτώσεις και τον κίνδυνο των πλημμυρικών φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μέρος του δρόμου Τραχιά – Καρατζάς Αργολίδας, αλλά και στην είσοδο του Κρανιδίου (δρόμος Λυγουριό – Κρανίδι). Επίσης, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Παλαιάς Επιδαύρου – Μεθάνων, αλλά και σε δρόμο της Νέας Επιδαύρου (πλησίον ποταμού), ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ