ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Μπούνος: H Αργολίδα με περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μπούνος
Φίλες και φίλοι, με μεγάλη χαρά και δέσμευση προς εσάς, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “Η Πελοπόννησος Μπροστά” και τον Δημήτρη Πτωχό στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στον Νομό Αργολίδας. 

Η εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από τις θητείες μου στο Δήμο Ναυπλιέων και την Διοίκηση στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ, προσπαθώντας και πετυχαίνοντας λύσεις σε θεμελιώδη προβλήματα των Ναυπλιέων ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική . 

Οι πρόσφατες όμως βουλευτικές εκλογές μου έδωσαν τη δυνατότητα να γνωριστώ μαζί σας στο σύνολο του Νομού και να δω από κοντά τα προβλήματα και τις ανάγκες του. 

Ο αγώνας μου ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στηρίχθηκε στην αξιοπρέπεια, στην σεμνότητα και την ταπεινότητα, στοιχεία και έννοιες που στέλνω και ως μήνυμα σε όλους τους ψηφοφόρους ώστε να τις χρησιμοποιήσουν για τη σωστή απόφαση κατά την ώρα της πιο δημοκρατικής στιγμής που είναι οι εκλογές. 

Για το λόγο αυτό, στέκομαι ξανά εδώ, ζητώντας τη στήριξή σας για να κάνουμε ΜΑΖΙ την Αργολίδα ένα τόπο που η μεγάλη ιστορία, η απαράμιλλη φυσική ομορφιά και ο πολιτισμός θα συμπορευτούν αρμονικά αλλά και δυναμικά με την πρόοδο, την ανάπτυξη, την υγιή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. 

Είμαι πεπεισμένος ότι η Αργολίδα συνολικά με περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό μπορεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και θα προσφέρει στους Αργολιδείς, και κυρίως στους νέους και τις νέες μας ένα καλύτερο μέλλον με ευκαιρίες και εξαιρετική ποιότητα ζωής. 

Ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε στην προσπάθειά μου να βελτιώσω τη ζωή στον Νομό μας, να βοηθήσω στην οικονομική του ανάπτυξη, να συμβάλλω στην ανάδειξη των καθημερινών μας προβλημάτων, να ασχοληθώ με την ανάπτυξη του, να δουλέψω μαζί σας για μία Αργολίδα βιώσιμη, με προτάσεις για τον τόπο και εντιμότητα. 

ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Αργολίδα περήφανη για το παρελθόν της και αισιόδοξη για το μέλλον. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει έως τώρα και ζητώ τη στήριξή σας για αυτή την προσπάθεια. 

Αυτή τη νέα σελίδα για τον τόπο μας, θα την ανοίξουμε όλοι ΜΑΖΙ. Και ΜΑΖΙ, θα πάμε την Αργολίδα Μπροστά, την Πελοπόννησο Μπροστά. 

Με τιμή Ιωάννης Μπούνος 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Νομό Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ