ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Θανάσης Πανουτσόπουλος: Η Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα είναι η μέρα του Δημήτρη Ορφανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | |
Θανάσης Πανουτσόπουλος
Φίλες και φίλοι,

Ένα πρωτόγνωρο για μένα και συναρπαστικό προεκλογικό ταξίδι έλαβε τέλος με 924 συμπολίτες να με τιμούν με την ψήφο τους. Ένα ταξίδι με αξιόλογους συνοδοιπόρους τον επικεφαλής της παράταξης "Όραμα Δημιουργίας" Δημήτρη Ορφανό, τους συνυποψηφίους μου, φίλους παλαιούς, αλλά και νέους, ανθρώπους σπουδαίους, με ήθος, ευγένεια και δυναμική παρουσία, με τους οποίους, μέσα από χαρές και λύπες, δώσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα με μοναδικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας εκφράζοντας το σεβασμό και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και σας διαβεβαιώ πως θα εργαστώ για το κοινό καλό όλων των δημοτών με σεμνότητα και τιμιότητα.

Όσο αφορά τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου 2023, ζητώ από όλους αρχικά να μηδενίσουμε το ποσοστό της αποχής και να σιγήσουμε τις διχαστικές φωνές. Να ψηφίσουμε με ωριμότητα, ελεύθερα, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς ανταλλάγματα –οικονομικά και μη, να επιλέξουμε τον πιο ικανό, έντιμο και αξιοπρεπή δήμαρχο.

Η Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023, θα είναι η μέρα του Δημήτρη Ορφανού και σας υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε για το κοινό καλό και την ανάπτυξη του δήμου μας.

Αθανάσιος Κων. Πανουτσόπουλος

Ιατρός Παθολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Όραμα Δημιουργίας" του Δημήτρη Ορφανού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ