ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ληστεία με ανατίναξη ATM στο Πεταλίδι Μεσσηνίας με 200.000 ευρώ λεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | |
συντρίμμια μετά από  έκρηξη
Πάνω από 200.000 ευρώ έκαναν «φτερά» μετά από τη ληστεία σε ATM στο Πεταλίδι Μεσσηνίας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τρεις κουκουλοφόροι αφού έβγαλαν έξω με τη βία τους υπαλλήλους του φούρνου, στο κτίριο του οποίου φιλοξενούνταν και το ΑΤΜ, το ανατίναξαν, πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον φούρνο, καθώς και σε τζαμαρία φροντιστηρίου που βρίσκεται κοντά

Οι ληστές είχαν φτάσει στον φούρνο πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Αργότερα, αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε στην περιοχή Μπουμπούκας, κοντά στο Πεταλίδι.

Οι ειδικοί εξετάζουν το αυτοκίνητο, αν και δεν είναι εύκολο να βγάλουν συμπεράσματα, καθώς είναι άγνωστο αν και πότε είχε κλαπεί, ενώ πολλά σημεία του έχουν λιώσει από τις φλόγες.

Το καμένο αυτοκίνητο που εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν οι ληστές στο Πεταλίδι Μεσσηνίας.

Μεγάλες οι ζημιές από την έκρηξη

Από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον φούρνο, καθώς και σε τζαμαρία φροντιστηρίου που βρίσκεται κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την ισχυρή έκρηξη δεν βρέθηκαν χαρτονομίσματα, ενώ οι κασετίνες που απέσπασαν οι ληστές είναι εφοδιασμένες με ειδικό σύστημα χρωματισμού που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση παραβίασής τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ