ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Συνεργασία κορυφής του Παναργειακού B.C με τον Προμηθέα Πατρών B.C.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | | |
Τεχνοκό επιτελείο
Η ομάδα μας συνεχίζει να κάνει βήματα προς την καθιέρωση, με βασικό άξονα την ανάπτυξη των τμημάτων της ακαδημίας μας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με μια από τις καλύτερες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης πανελληνίως, αυτή του Προμηθέα Πατρών !

Ο Πρόεδρος μαζί με τον Υπεύθυνο Προπονητή, αλλά και τον Γενικό Αρχηγό των Αγωνιστικών Τμημάτων, βρέθηκαν τη προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

Συναντήθηκαν με τον Υπεύθυνο Προπονητή του Προμηθέα Ντάγιο Γιάννη, την υπεύθυνη των εγκαταστάσεων Βεργοπούλου Δήμητρα και τον Αθλητικό Διευθυντή Σουφλιά Θανάση και επικύρωσαν μια πολύ σημαντική συμφωνία συνεργασίας, μεταξύ των δύο οργανισμών.
Η συμφωνία αυτή θα περιλαμβάνει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, κοινές προπονητικές κατευθύνσεις και επιστημονική υποστήριξη από το εξειδικευμένο επιτελείο του Προμηθέα.

Τόσο οι προπονητές, όσο και οι αθλητές του Παναργειακού B.C. θα επισκεφθούν στη διάρκεια της χρονιάς τις άρτιες εγκαταστάσεις του Προμηθέα, με σκοπό κοινές προπονητικές και αγωνιστικές δράσεις, κάτι το οποίο θα συμβεί και στην πόλη μας με αντίστοιχες επισκέψεις από τα μέλη της Πατρινής ομάδας.

Ο Προμηθέας δείχνει έμπρακτα να εμπιστεύεται και να στηρίζει πλήρως το ξεκίνημα της Ακαδημίας μας.

Τέλος, οι μικροί αθλητές του Παναργειακού θα παρακολουθούνται επισταμένως και όσοι ξεχωρίσουν με τις αθλητικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλότερο επίπεδο, στα αγωνιστικά τμήματα του Προμηθέα.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ