ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τμήματα Μετεκπαίδευσης στον Τουρισμό από την Τουριστική Σχολή Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | |
τουριστικά επαγγέλματα
Εγκρίθηκαν από το Υπ Τουρισμού κατόπιν σχετικού αιτήματος της Δ/νσης της Τουριστικής Σχολής Άργους, τμήματα Μετεκπαίδευσης σε 3 πόλεις της Πελοποννήσου. 

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα μετεκπαίδευσης θα υλοποιηθούν την εκπαιδευτική χρονιά 2023 2024 με τις αιτήσεις να ξεκινούν από 11/10/2023 – 20/10/2023. Για την Πελοπόννησο έχουν προγραμματιστεί 5 τμήματα στις ακόλουθες πόλεις: Άργος, Λουτράκι, και Καλαμάτα με την εκπαιδευτική επιμέλεια και εποπτεία της Τουριστικής Σχολής Άργους .

Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980(Α΄ 225) απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του τουρισμού σε όλες τις βασικές ειδικότητες ( Επισιτισμό, Υποδοχή, Μαγειρική & Οροφοκομία) αλλά και των ανέργων και υλοποιούνται μόνο από το Υπ Τουρισμού με τις πιστοποιημένες – εξειδικευμένες δομές τους όπως την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος.

Σκοπός των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). 

Όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές θα λάβουν και σχετικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και να καταθέσουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στο www.mintour.edu.gr 

Άργος 6/10/2023 
Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ