ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Χατζηαναστασίου Αγγελική: Λαϊκή Συσπείρωση για να δούμε άσπρη μέρα, την επόμενη μέρα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. | |
Χατζηαναστασίου Αγγελική
Καθώς πλησιάζουμε προς την Κυριακή 08/10 που θα ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, ο κόσμος που συναντάμε καθημερινά στις περιοδείες και στις συσκέψεις μας επιμένει, και σωστά κάνει, να μας βάζει το εξής ερώτημα: «Και τι θα αλλάξει στη ζωή μας; Από Δευτέρα πάλι τα ίδια … όποιος και να βγει». 

Εμείς απαντάμε ότι μόνο με τη Λαϊκή Συσπείρωση ενισχυμένη θα αλλάξει η ζωή όλων μας! Τους καλούμε να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» και στο Δήμο και στην Περιφέρεια γιατί όση δύναμη μας δώσουν, όσους περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους εκλέξουμε τόσο πιο πολλές νίκες θα έχουμε στις διεκδικήσεις μας και οι ψήφοι θα κατατεθούν στους αγώνες του λαού για να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα.

Εμείς δεν δηλώνουμε αναρμόδιοι για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σε γειτονιές, σε χωριά, σε πόλεις. Γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση» ξέρει ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ για τα προβλήματα του λαού, να αναδεικνύει τους υπαίτιους και τις ευθύνες τους, να μην κουκουλώνει… Άλλωστε ξέρει και να διοικεί τους σημερινούς δήμους όπως κάνει ο Κ. Πελετίδης στην Πάτρα που κάνει 100% λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο κράτος και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Όσους τους βολεύει το ακομμάτιστο και ζητούν την ψήφο του λαού με βάση την «προσωπική συμπάθεια», τους περιμένουμε να μετρηθούμε μετά τις εκλογές… Να δούμε από ποιο μετερίζι θα υπερασπίζονται το λαό και πώς θα λύνουν τα προβλήματά του όσοι επέλεξαν να μπουν στο μύλο της εκλογικής διαδικασίας με ημερομηνία λήξης… Τα «τηλέφωνα», τα μικρορουσφέτια και οι «πιέσεις» αυτών που προεκλογικά ξεσαλώνουν για να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού, θα τελειώσουν μετά τις εκλογές. Όσοι επιλέγουν τη σιωπή για να τους ψηφίσει ο φίλος, ο γνωστός, ο συγγενής, ο συνάδελφος και να βγει η «υποχρέωση» θα τους αναζητάτε και θα λένε δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω… Ύστερα όσοι εκλεγούν θα πρέπει να συγκρουστούν με πολιτικές και συμφέροντα κι εκεί δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για αυτούς που τώρα ζητάνε την ψήφο σας! Καμιά προσωπική ψήφος για να στηριχτεί ο τάδε υποψήφιος Δήμαρχος, δεν θα είναι στήριγμα για το λαό την επόμενη μέρα…

Γιατί όπως το είπαν άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι, θέλουν εκλεγμένους που θα μπορούν να συμβάλλουν στο έργο της κυβέρνησης, να μοιράζονται τους ίδιους στόχους. Να διαχειρίζονται δηλαδή τα κονδύλια που θα εξυπηρετούν τους λίγους και δεν θα καλύπτουν τις ανάγκες των πολλών, που θα ψηφίζουν αντιλαϊκά μέτρα, όπως φόρους, επιχειρηματικά σχέδια, ιδιωτικοποιήσεις, εργολαβίες, θα πετσοκόβουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα υπηρετούν τις προτεραιότητες του Ταμείου Ανάκαμψης. Ενός Ταμείου, που μπουκώνει με ζεστό χρήμα τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Όσο για τον ψευτοκαυγά των υποψηφίων είναι μέχρι τις εκλογές. Μετά χέρι χέρι οι εκλεγμένοι σε δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού συμφωνούν στα κύρια μεταξύ τους, θα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Γιατί οι υποψήφιοι αυτών των παρατάξεων στηρίζουν και την πολιτική των κομμάτων που υπηρετούν και εκεί τα βρίσκουν όλοι μια χαρά… Ελάχιστες οι διαφορές τους και όχι ουσίας… ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, λοιπόν, για να δούμε άσπρη μέρα, την επόμενη μέρα!!!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, λοιπόν, για να δούμε άσπρη μέρα, την επόμενη μέρα!!!

Χατζηαναστασίου Αγγελική
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ